Mit csináljak a hajammal,hogy szép és egészségess legyen?
Nem lehet hogy vékonyszálú? Festett? Sajnos a seprűs végekkel nem lehet mit csinálni, le kell vágni.
Szerintem jók a Dm-ben, Rossman-ban kapható vitaminok közép árban. Nem emlékszem a nevére, de mindig ott vettem.
A pakolások arra jók, hogy védd a hajad, de sajnos nem javítja a már meglévő sérülést. Megelőzésnek viszont hasznos.
Hú nagyon sok félét próbáltam már.Általában a Dm-ben szerzem be őket.Onnan pl.:Dr.Organic,Alverde termékek is szilikonmentesek,Organic shop termékek,Garnier Hair Food is,Dr.Konopka’s,a Balea dm saját márkájának is vannak szilikonmentesei és a Schaumának is,de figyelni kell,hogy ami szilikonmentes arra rá is van írva ,mert nem mindegyik az(Schauma és Baleára értve).Ezen kívül internetről lehet rendelni a Milva oldaláról,amiket szintén nagyon sokan dícsérnek és a Lush is szilikonmentes.
Személy szerint ajánlom az Alverde avokádós hajápoló vajat hajmosás előtt bekenni vele a hajat és én most dr.Konopka’s sampont és balzsamot használok és teljesen meg vagyok elégedve vele.Ajánlom még a Garnier Hair Food hajpakolásokat is.Még évekkel ezelőtt mikor elkezdtem a szilikonmentességet megrémültem,hogy sprőd lett a hajam,de a hajnak idő kell mire lekopik a szilikon,mert hiába szép a hajunk szilikonos termékekkel,mert az csak egy látszat,bevonja a hajat a szilikon,nem engedi bejutni a hajba a tápanyagokat.Már sosem váltanék vissza szilikonos termékekre,mindig azt hittem,hogy az én hajam alapból csúnya,de mostanra már nagyon szeretem és tényleg látni a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!