Legépeltetnétek a hajatokat titokban?
Figyelt kérdés
Mindig rövid hajam volt. A férjem is így ismert és szeretett meg. Mostanában többször mondta, hogy mennyire bejönnek neki a tüsi hajú nők, de sosem kérte tőlem,legyek az. Úgy döntöttem, mégis kipróbálom és meglepem. Ti meglépnétek ilyet anélkül,hogy megbeszélitek?2021. szept. 29. 00:09
21/34 anonim válasza:
Végre egy férfi, akinek tetszik a világ legkényelmesebb hajviselete ÉS épp a férjed az. Egyértelmű, hogy ki kellene használnod ezt a ritka együttállást és legalább egyszer kipróbálni a tüsi hajat. Nem is kellene titokban tartanod előtte ezt a szándékod. Kérdezd meg, hogy pontosan milyen tetszik neki, nézegessetek képeket a neten és csináld meg. Ha neked véletlenül mégsem tetszik, visszanöveszted, a férjednek meg addig is jó napjai lesznek.
22/34 anonim válasza:
Én simán meglépném, egyrészt csak haj, visszanő, másrészt az én fejem, harmadrészt ha páromnak is tetszik, akkor főleg miért ne :) ledúrtad már? :)
23/34 anonim válasza:
Ha elfogadod a tanácsom nem egyenfrizurát csinálsz vagy csináltatsz legyen átmenet hátul oldalt rövidebb felül hosszabb aztán ezt lehet kombinálni puhatold ki hogy a párodnak mi jönne be aztán jöhet a meglepi. Sok sikert. Biztos jól fog állni.
24/34 A kérdező kommentje:
Végülis elmondtam neki és ő nyírta le a hajamat.🙂
2021. okt. 31. 01:39
25/34 anonim válasza:
És tetszett neki mi volt az ő reakciója. Hány milisre vágta. Biztos jól áll ha ilyet szerettél volna. Gratulálok.
26/34 anonim válasza:
Jaj de jó, örülök hogy megléptétek, hogy tetszett neked és párodnak a nyírás? :)
27/34 anonim válasza:
Ez klassz! Milyen most a hajad? Hány millis?
28/34 anonim válasza:
Én is azt mondtam volna mint előttem már többen. Mond el neki és lépjétek meg együtt a dolgot. Örömmel olvasom, hogy végül közös program lett belőle :)
29/34 anonim válasza:
Én igen, ha a férjemnek az tetszene akár többször is...sőt az lenne a legizgibb ha ő nyírna meg mondjuk engem nyírt már meg, mert fodrász :)
30/34 anonim válasza:
Én is folyamatosan vágom nyírom alá a feleségemnek de ő is le szokta borotválni az enyémet szerintem mindketten élvezzük főleg ha van folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!