Legépeltetnétek a hajatokat titokban?
Figyelt kérdés
Mindig rövid hajam volt. A férjem is így ismert és szeretett meg. Mostanában többször mondta, hogy mennyire bejönnek neki a tüsi hajú nők, de sosem kérte tőlem,legyek az. Úgy döntöttem, mégis kipróbálom és meglepem. Ti meglépnétek ilyet anélkül,hogy megbeszélitek?2021. szept. 29. 00:09
2/34 anonim válasza:
Kizárt. Főleg ha nekem nem is tetszik az a frizura amit ő szeretne. Nem fogom másért tönkretenni a hajamat, bármennyire is szeretem 😅
3/34 anonim válasza:
Először nem értettem, mit kell a hajon gépelni (gépírni).
4/34 anonim válasza:
Csak a férj kedvéért nem.
Ha neked bejön a stílus, akkor simán, max majd visszanő.
De otthoni letolás helyett fodrászhoz mennék, hogy maradjon valami formája is.
5/34 anonim válasza:
Már kb 3x volt ikyen hajam, szóval ja.
Most is tüsi oldalt, meg hátul, de felül hosszabb
7/34 anonim válasza:
Nem, soha nem választanék frizurát másik ember miatt.
Volt már hogy legépeltem a hajam, kb 1-2 centisre, de azt magam miatt tettem..
8/34 anonim válasza:
Valahogy az az érzésem, hogy megint csak valamelyik hajnyírás-fétises szórakozik itt.
De ha komoly a kérdés, akkor mit vársz az itteni válaszoktól? A férjed mondta, hogy tetszik neki, 1000% hogy örömet szereznél vele, magadtól jutott eszedbe, hogy megtedd, most is rövid a hajad, szóval nem is lenne nagy "áldozat"... ezek alapján, miért ne vághatnád le?
10/34 anonim válasza:
Igen bármikor amenyniszer csak szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!