Legépeltetnétek a hajatokat titokban?
Ha nekem tetszik, akkor igen.
Ha nem tetszik, akkor más kedvéért kizárt.
Lehet, hogy páran félreértik a helyzetet...
Nem a férje állandó unszolásának akar eleget tenni a kérdező, hanem szimplán tudja, hogy tetszene a tüsi haj a férjének, és gondolta, hogy örömet szerez neki. Nyilván a kérdezőnek sincs ez különösebben ellenére.
Ráadásul nem is derékig érő hajat vágatna kopaszra vagy ilyesmi, hanem rövid hajat rövidebbre.
A kérdés csak annyi, hogy ezt meglepetésként tegye-e, vagy beszélje meg a férjével előtte.
A 14-es válaszadó jól látja a helyzetet.
A 16-osnak üzenem, hogy már elég unalmas, hogy bárki hozza fel a hajvágás témát, ez rá a reakció, hogy fétises a kérdező, meg ugyanaz a kiíró . Engem érdekel a téma, mint a kérdésemből is sejthető. Több hasonló kérdezővel is kapcsolatba kerültem, és nem, nem ugyanaz az ember mind. Ha fétisesek is, tök mindegy. Nem csak egy ilyen fétisű ember él az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!