Büszke volt magára hogy 50 éves korában még csak 2-3 db ősz hajszála volt.Mindenki ezen csodálkozott,ő meg élvezte az elismerést.Most 51 éves és szerintem nem tud belenyugodni hogy nála is egyre több szál fakul.Ma találtam meg a szekrényében a hajszínező sprayt.és eltűnt a halántékárol az a néhány ősz szál.
2020. dec. 17. 19:53
4/10 anonim válasza:
Egy férfinak minek kell festenie a haját? És ne hasonlítsuk már őket a nőkhöz, mert külön kategória a kettő!
Igen, nevetséges. 50 éves férfi vállalja a korát!
2020. dec. 17. 19:53
5/10 anonim válasza:
Ez nem nevetséges, ez normális.
2020. dec. 17. 20:19
6/10 anonim válasza:
Miért ne festhetné? Se ez, se a sminkviselés nincs megtiltva a férfiaknál :)
2020. dec. 17. 21:01
7/10 anonim válasza:
Csomó férfi festi a haját, miért lenne gáz?
2020. dec. 17. 21:39
8/10 anonim válasza:
Dehogyis. Szerintem ezzel semmi gond nincs, inkább a társadalommal, hogy az ilyet titkolni kell.
A párom is őszül már egy ponton és emiatt ott ritkásabbnak is tűnik a haja (kopaszodás előtti őszülés) már megvett rá mindenféle csodaszert, hihetetlen hiú, nagyon zavarja. Mondtam neki befestem és meg van oldva a probléma (egy diónyi részről van csak szó a forgónál) dehát hallani se akar róla, inkább szenved, nehogy kiderüljön.
Külföldön láttam olyan festéket is, ami kisebb kiszerelésű és férfiak képével reklámozták, egyáltalán nem ciki szerintem.
2020. dec. 18. 04:31
9/10 anonim válasza:
Szerintem sincs a haj festéssel semmi gond - kortól és nemtől függetlenül.
Azt megértem, hogy mások előtt titkolja, de a felesége előtt miért?
2020. dec. 18. 08:09
10/10 anonim válasza:
Az egyik férfi rokonom egy növényt dörzsölt a hajába, amiből fekete lé jött, így befogta, de mesterséges hajfestéket soha, ráadásul hogy még titkolnánk is, mint ha bűnözők lennénk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!