Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titokban leborotváltam a...

Titokban leborotváltam a hónaljamat. Szerintetek anyám mérges lesz, ha meglátja?

Figyelt kérdés

Eddig még nem borotváltam le soha semmit, de már szeretném elkezdeni, mert most fogok középiskolába menni, és ott nagyon cikinek érezném, hogy szőrös vagyok.

Úgy terveztem, hogy a lábamat is le fogom borotválni, majd iskola előtti nap (azért csak akkor, mert azt biztos észre venné addig, jó, tudom hogy utána is)

Szerintetek mit fog hozzá szólni?

2020. aug. 14. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Emiatt miért lenne mérges? Teljesen normális, hogy nő a szőr, és az is, hogy te leborotválod. Gondolom ő is leszedi a szőrt, nem?
2020. aug. 14. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
nem ismerjük az anyukádat, nem tudhatjuk, mérges lesz-e. De ha feltetted ezt a kérdést, biztos van valami alapjaa amiért azt gondolkod hogy mérges lesz.
2020. aug. 14. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon egyszerű, ha kiakadna!

Drága anyukám, mégis miért várod el tőlem, hogy a hónalj szőrömnek köszönhetően jobban bűzölögjek társaságban, mint nélküle? A deo is jobban hat, ha nem fogja fel a szőr, merthogy az aluminium-só tartalmú izzadásgátlók pont úgy működnek, hogy megakadályozzák a... de ez hosszú olvassatok utána!

2020. aug. 15. 00:30
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
...mert hogy az aluminiumos deok rakot okozhatnak...utanaolvastam. ennyi.
2020. aug. 15. 07:08
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező: ne félj. Lehet 10-12 évesen ez olyan hű, de fura dolog, de 5 év múlva természetes lesz.

4-es: a mai világban mi nem okoz rákot?

2020. aug. 15. 08:00
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
#5 amiről tudja az ember, hogy rákot okoz, és nem lehetetlen elkerülni, akkor miért ne tenné meg az ember?
2020. aug. 15. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Anyukád nem borotválja?

Ha igen, akkor megértő lesz, ha nem, akkor próbáld meggyőzni, hogy manapság ez a természetes.

2020. aug. 15. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha te így jobban érzed magad akkor ne érdekeljen mit gondol, én alig 18evesen pircinget csinaltattam és féltem én is mi lesz ha megtudja, és hat nyilván megtudta merges volt max kiabált kicsit és? Ennyi
2020. aug. 16. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
#6: mondjuk mert az emberek fele isten hata mogotti kis falvakban lakik, ahol nincs internet, nem jutnak el a hirek az uj kutatasokrol. Meg a sok panelpatkany, agyatlanhoz sr.
2020. aug. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!