Milyen frizurája legyen a 10 éves fiamnak?
Figyelt kérdés
Igazából a nyári szünetre és az iskolára milyet készítsek neki a hétvégén? Inkább rövid haj párti. Igen és most már a következő évfolyamban lesz neki heti 2 úszás és a többi tesi óra. Mindig izzadt fejjel jön haza és emiatt állandóan hajat kell mosni már nem bírja kéne egy praktikus haj.2021. aug. 6. 21:42
11/17 A kérdező kommentje:
Megnőtt megint a haja de most nem engedi hogy megint letoljam olyan rövidre. Eröltessem vagy valami más rövid tüsi hajat csináljak neki? Kéne megint a segitsegetek.
2021. aug. 29. 17:08
12/17 anonim válasza:
Na jó esküszöm én nem értem egy kisfiú haján mit kell kombinálni.
Vágd le tüsire, ha nem akarja kopaszra ne eroltesd, gyerek még, ne hisztizzen feleslegesen, mert hagyhasz neki hajat
13/17 anonim válasza:
Ha nem unod még, hogy gyerekhajvágós fantáziákon élvezkedsz, erre már legfeljebb azt tudom mondani, hogy borotváld le a fejét pengével tükörkopaszra.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem elvezkedek ezen miért kell egyből ilyen negatív gondolkodással
2021. aug. 30. 12:27
15/17 anonim válasza:
Hát ne haragudj kérdező de egyszerűen értelmetlen a kérdés, vagy le 3assal aztán viszont látásra, egy férfi rövid hajon nincs mit vacilalni. Gyereked van, felnőtt vagy, hogy tudsz ennyit lamentalni ezen?
16/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
Jöhetnek a képek... Ennyire életképtelen vagy hogy googlebe nem tudod beírni "rövid fiú frizurák"?
Azt se tudjuk hogy néz ki, milyen a fejformáka stb hogy mi állna neki jól. Esrtleg megkérdezhetnéd NEKI milyen tetszene.
10 évesen van már annyi este hogy tudjon választani. Neki kell viselnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!