A fiam szeretne borotválkozni,10 éves mivel kellene?
Figyelt kérdés
Korainak tartom de nagyon zavarja a bajsza, meg a karján a szőr. Mivel borotválkozzon, mit vegyek neki.2017. máj. 8. 12:38
1/8 anonim válasza:
gillette mac 3 és borotvahab érzékeny bőrre de a karját ne botoválja le mond meg neki hogy az nem fiús :)
2/8 anonim válasza:
10 evesen van mar bajsza??? En elvinnem orvoshoz. Szerintem ez nem normalis, ha nem csak az a pihe, ami mindenkinek van.
3/8 anonim válasza:
vegyél neki valami sok pengés gilette-t meg használjon borotvahabot, utána meg after shave-et.
A legnagyobb baj, ami történhet, hogy nem fogja használni a több ezres borotvát, mert 2-3 alkalom után ráun.
4/8 A kérdező kommentje:
Végül is vettem egy Gillette fusiont, meghabot és arcszeszt. Megmutattam hogy kell és ügyesen megoldotta. Végül leszedte a karját is, mertcsúfolták miatta. :D
2017. máj. 8. 21:02
5/8 anonim válasza:
Karborotválásért adnék is neki egy nyaklevest, a szakmunkásbajusz viszont akármilyen korban gáz, azt jól teszi ha leszedi.
6/8 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rendkívüli, van aki ilyen.Én is szőrösödtem már 10 évesen és ugyanígy a bajszomat leborotváltuk.Engem is csúfoltak,mer nekem a lábam volt nagyon szőrös és nyárra már nem mertem rövidnadrágot venni, mert "szőrösláb" volt a becenevem. Elmondtam anyának és krémmel leszőrtelenítette. Aban a korban még nem nagyon szőrösek a gyerekek és aki az, azt csúfolják. Aki volt ilyen helyzetben megérti, a többinek biztosan ciki ha egy fiú szőrtelenít. f.
7/8 A kérdező kommentje:
Tetszik neki hogy borotválkozhat. Nagyfiúsnak tartja. a karját meg a piszkálások miatt borotválta le. Így most szerintem is úgy néz ki mint bármelyik osztálytársa.
Azt mondja hogy viszket neki, és kicsit szúr is, de megszokja.
2017. máj. 9. 19:51
8/8 anonim válasza:
elképzeltem amúgy egy ilyen nagy szőrös román családot ahol anyuka is bundás :D ha már a gyerek 10 évesen így kiszőrösödik :)) (bocsi :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!