Férfiak ti hol szoktok borotválkozni? /hagytok e magatokon szőrt?
Figyelt kérdés
férfiak kérdezném tőletek ti mindenhol megborotválkoztok?vagy hagytok magatokon szőrt?például:lábat borotváljátok illetve intim területen hogy álltok fan szőrt borotváljátok vagy hagyjátok ugyan ez a kérdésem far szőr iránt. is hónaljatok alatt sima vagy szőrt hagytok?2017. márc. 6. 19:49
1/7 anonim válasza:
Az én barátom csak a nemi szerve körül vágja rövidre, a hónalját szőrteleníti, illetve az arcát, de teljesen rövidre nem tudja sehol sem borotválni, mert érzékeny a bőre, csak géppel szokott végig menni rajta.
2/7 anonim válasza:
lábat borotválni? :O elég meleges
3/7 anonim válasza:
intim helyen csupaszra,arc,mellkas.
5/7 anonim válasza:
Én tetőtől talpig évek óta mindent borotválok és gyantázok, a lábam és a karom is. :) Illetve a hajam kivétel, van rövid hajam.
Nekem is és barátnőmnek is ez jön be. :)
6/7 anonim válasza:
Csak végigfutok zuhany alatt, észre se veszem, 1 perc se. Két hónaljon végighúzom, meg hason és annyi, intim területen nem nő, se mellkason.
7/7 anonim válasza:
Hónalj, fanszőrzet, néha a fenekemen is azt a keveset, ami van. Máshol nem nőtt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!