Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 10 éves tini, hosszú hajú...

10 éves tini, hosszú hajú lányok! Ti magatok fesülitek ki a hajatokat, vagy csak az anyukátok?

Figyelt kérdés
Ki tudjátok önállóan is fesülni, ha gubancos?
2017. júl. 2. 11:34
 1/6 anonim válasza:
Én kb 8 éves korom óta egyedül fésülködöm. Hátközépig érő göndör hajam van, meggyűlt vele a bajom mindig is. A Schwarkopfnak van egy nagyon jó fésülést segítő hajspray-je, én azt használom, nagyon beválik.
2017. júl. 2. 11:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Milyen fésűt használsz?
2017. júl. 2. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
A 10 éves messze nem tini..
2017. júl. 2. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Kb. 9 éves korom óta saját magam mosom és fésülöm és szárítom.
2017. júl. 2. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!...: ) Hát én köbö 7 éves korom óta fésülöm magamnak a hajam és akkor fenékig érő volt mostanáig, most már váll alattig 1-2 cmvel érő hajam van. Magamnak is szoktam, de meg hagyom anyukámnak is mert szereti ha ilyen nagyon különleges dolgokat csinálhattunk. Például régebben gondolhatod mekkora hajam volt azzal szeretett különleges, csinos fonások csinálni-készíteni meg nagyon ritkán göndöriteni stb... 12/L
2017. júl. 2. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
10 évesen miért ne lehetne valaki tini sőt akkor kezd kamaszodni az ember
2017. júl. 30. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!