Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? (kérdés túl...

Mit csináljak? (kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés

Nagyon pattanásos és mitesszeres vagyok,de az arcbőröm csak T vonalban zsíros. Kipróbáltam rengetek csodaszert, jelenleg a mannaszappant próbálom már 3 hete, de azt is eredménytelenül. Kozmetikushoz járok havonta, de az arcom nem lesz szebb. Az anyukám pedig világosan megmondta, hogy nem visz el bőrgyógyászhoz, az apukámtól pedig mindennap megkapom, hogy rendesen meg kéne mosnom az arcom szappannal és akkor nem lennék ilyen csúnya:S

Utálom egyszerűen, hogy a családom mindig tesz valami megjegyzést az arcomra. Aktívan sportolok és minimális édességet eszem és az olajos ételeket is hanyagolom. Régebben mindig 3 réteg alapozóval takartam el, de már egy éve azt sem használom,mert olvastam, hogy nem tesz jót a bőrömnek. Mit csináljak vele? Hogyan tüntethetném el? SEGÍTSETEK!!!! 14/L

2013. szept. 5. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig a bőrgyógyász lenne a legjobb megoldás! Miért nem visz el anyukád?
2013. szept. 5. 13:49
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom://

Mondtam neki, hogy legyen szíves elvinni, de azt mondta, hogy ennyi idős gyereknek csak a hormonjai tengenek túl, szóval hamarosan úgy is elmúlik magától.

2013. szept. 5. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Hamarosan?? Nekem is ilyen volt tiniként az arcom, és még a bőrgyógyász által felírt krém után sem tűnt el hamarosan, viszont alaposan! És azóta nem is volt pattim, és nem is heges a bőröm. Kozmetikushoz milyen időközönként jársz, és ő mit mond?
2013. szept. 5. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egy bio krémet használok :D átlátszó , és kellemes illata van. Igaz drága ( egy üveg 6000 ft) de én havonta megyek kozmetikushoz és veszek tőle egy pici tégelynyit 300 ft-ért és ez elég egy hónapig :D Ha legközelebb megyek megkérdezem neked!
2013. szept. 5. 14:36
 5/7 anonim válasza:
Ne hallgass apukádra!!!Az arcbőrt TILOS vizen és speciális lemosón kívűl bármivel mosni!!!
2013. szept. 5. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyedül is elmehetnél a bőrgyógyászhoz, szerintem elég idős vagy hozzá. Csak össze kell előtte szedni pár ezer forintot, hogy meg tudd venni, amiket felír. Nekem is csak azok segítettek, semmi más. Nem azért, de apukád elég tájékozatlan a témában, úgyhogy ne szóljon bele. A szappan nagyon rossz az arcbőrnek. Ha ő ilyen, akkor inkább anyukádat próbáld meggyőzni, esetleg nagymamát, valakit.
2013. szept. 5. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:

a szappanos arcmosást felejtsd el!

úgy kéne kinézni a napi bőrápolásodnak, hogy reggel és este először arctej, aztán azt lemosva arctonik és utána nagyon finom szemcséjű bőrradír. ha nincs nagyon finom szemcséjű, akkor inkább csak 2 naponta bőrradírozz. nem mondom, hogy ez csodákat művel, de az biztos, hogy jobb, mint szappannal mosni!

2013. szept. 6. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!