Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól kinéző nyári frizurák...

Jól kinéző nyári frizurák tizenéves fiúknak? Ötletek?

Figyelt kérdés

Írjatok minél többen haj ötleteket, ha tudtok, akár képet is csatoljatok!

Az egyik 12, a másik 14, a harmadik 15,5 évesek.

Minden haj jöhet, csak a hosszú haj nem, mert ahhoz még növeszteni kellene, meg amúgy sem túl menő vagy helyes egy fiún. A szubkultúrák viselete is ki van. Meg az ilyen selyemfiús, páwás, nevetséges hajak is ki vannak zárva. Minden más jöhet.

Annyit érdemes tudni róluk, hogy fociznak, nyilván a koruk miatt kettő nagyobbik stílusilag fiús, a kisebb kisfiúsabb. Nyáron rengeteget, szinte csak, utaznak, nyaralnak, látogatnak, strandolnak, úsznak, fürdenek, pihennek. Az év többi részén meg ugye tanulnak.

Várjuk az ötleteket, válaszokat, képeket! Köszi!

2021. júl. 10. 22:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Az hát azért az 1cm nem pár mm
2021. júl. 11. 13:17
 22/38 A kérdező kommentje:
A 6 mm-set te mondtad képet, arra írtam.
2021. júl. 11. 13:26
 23/38 anonim ***** válasza:
Igen de az se nagy különbség az 1 centiméterrel
2021. júl. 11. 13:31
 24/38 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat, képeket!!!
2021. júl. 11. 13:36
 25/38 anonim ***** válasza:
Amiket én küldtem itt a vége felé tetszik vagy neki tetszik? Mutasd meg és kérdezd meg mit gondolnak hátha tetszik nekik vagy lenne akkor már egy elképzelés hogy mi merre lenne jó számukra.
2021. júl. 11. 13:39
 26/38 A kérdező kommentje:
Ez jó lenne? Vagy van szerinted jobb is? Melyikre gondoltál a három közül?
2021. júl. 11. 13:58
 27/38 anonim ***** válasza:
Igen jó lenne. Én inkább először is a hosszabb javaslom arra gondoltam az a 6mm körüli az jó (nyugi nem lenne drasztikus változás) és ha ez beválik ennél kell maradni. Ha nem ebből még mindig lehet tovább menni a 3mm-re de az már tényleg az a praktikussag hogy csak vársz pár percet és kész meg is száradt.
2021. júl. 11. 14:07
 28/38 A kérdező kommentje:

És ebben a korosztályban az milyen gyakori? "Menőnek" számít?

Mások nem írnak?

2021. júl. 11. 14:12
 29/38 anonim ***** válasza:
2021. júl. 11. 14:23
 30/38 anonim ***** válasza:

Ez megoszlik kinek mi tetszik de ebben a korban általában úgy vannak vele gyerek sok a kirándulás nyaralás fürdés jó neki az ilyen haj és az év többi részén meg a bevált haj.

De szerintem most rá lehet szánni egy ilyen évet és akkor egy kicsit ha vissza nő kipróbálni az ilyen 2cm hosszú hajat és azoknak a fazonjait. De nyáron mindenképp ilyen kis rövid haj a jó

2021. júl. 11. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!