Jól kinéző nyári frizurák tizenéves fiúknak? Ötletek?
Írjatok minél többen haj ötleteket, ha tudtok, akár képet is csatoljatok!
Az egyik 12, a másik 14, a harmadik 15,5 évesek.
Minden haj jöhet, csak a hosszú haj nem, mert ahhoz még növeszteni kellene, meg amúgy sem túl menő vagy helyes egy fiún. A szubkultúrák viselete is ki van. Meg az ilyen selyemfiús, páwás, nevetséges hajak is ki vannak zárva. Minden más jöhet.
Annyit érdemes tudni róluk, hogy fociznak, nyilván a koruk miatt kettő nagyobbik stílusilag fiús, a kisebb kisfiúsabb. Nyáron rengeteget, szinte csak, utaznak, nyaralnak, látogatnak, strandolnak, úsznak, fürdenek, pihennek. Az év többi részén meg ugye tanulnak.
Várjuk az ötleteket, válaszokat, képeket! Köszi!
Szia. Mind a 3 fiadnak egy jó tüsi haj ha sem a hosszú fiús sem ezeket a páva hajakat nem szeretik. Akkor géppel jól meg kell nyírni sima egyforma hosszúságúra mindenhol.
Amiket felsoroltál azokra ez mind praktikus.
Hosszú nem fiúsra gondoltam. Tehát, ami lányosan hosszú, mondjuk mindenhol nyakig érő vagy hosszabb. Hosszú alatt nem tudom mit értesz.
Köszi! Jöhetnek még a válaszok, képek, ötletek stb.!
Milyenre gondoltál? Képet tudsz küldeni?
Közben a többiektől jöhetnek még a válaszok, képek, ötletek stb.!
A középsőnek ilyesmi volt: [link]
A legidősebbnek ilyesmi volt: h [link]
A legkisebbnek pedig ilyesmi volt, csak kevésbé borhoz: [link]
Azért írtam, hogy volt, mert már azóta megnőtt és minden egy picivel hosszabb lett, de pont annyival, hogy már zavarja őket a melegben, meg mert nem annyira néz ki jól így, ezért hajvágás lesz.
Várok képeket és ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!