Ha tizenéves korban állítólag hangsúlyosabbá válik a testszőrzet, az én testem miért teljesen szőrtelen?
Vannak szőrösebb és csupaszabb emberek, ez az élet rendje.
A férfi eredetileg nagy, szőrös és erős volt, ez volt az 'átlag', a normális testfelépítés.
A mai világban azonban a sok változás miatt az 'átlag' férfi egyre csupaszabb, kisebb.
Ez teljesen normális így.
(20/szakállas szőrlabda)
Lehet normális, de ha nagyon zavar nézesd még magad! Többi minden rendben? Tehát nemiszerv, hang, magasság, stb?
Én, ha nincs semmi más probléma vele, akkor irigyellek is :D nem kell rendszeresen borotválkozni, a lábamon még túlzottan is nő
Egy hormonvizsgálatra elmehetsz, beszélj a háziorvosoddal. Intim és hónaljszőröd sincs?
Ettől függetlenül nagyon irigyellek mert nekem meg van szőröm bőven, és mit nem adnék ilyen adottságokért, hogy full csupasz legyek. :) Évek óta szőrtelenítem magam tetőtől talpig, mert utálom ha szőrös vagyok. :)
"az 'átlag' férfi egyre csupaszabb, kisebb"
Hát ez pont nem igaz. A mai fiatal férfiak szinte kivétel nélkül szőrösek és hízékonyak. Nyáron elvétve látni pl. szőrtelenebb lábú férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!