Jól kinéző nyári frizurák tizenéves fiúknak? Ötletek?
Írjatok minél többen haj ötleteket, ha tudtok, akár képet is csatoljatok!
Az egyik 12, a másik 14, a harmadik 15,5 évesek.
Minden haj jöhet, csak a hosszú haj nem, mert ahhoz még növeszteni kellene, meg amúgy sem túl menő vagy helyes egy fiún. A szubkultúrák viselete is ki van. Meg az ilyen selyemfiús, páwás, nevetséges hajak is ki vannak zárva. Minden más jöhet.
Annyit érdemes tudni róluk, hogy fociznak, nyilván a koruk miatt kettő nagyobbik stílusilag fiús, a kisebb kisfiúsabb. Nyáron rengeteget, szinte csak, utaznak, nyaralnak, látogatnak, strandolnak, úsznak, fürdenek, pihennek. Az év többi részén meg ugye tanulnak.
Várjuk az ötleteket, válaszokat, képeket! Köszi!
Egy jó kis egységes rövid haj.
11es attól is függ mennyire bevállalós a gyerekeid. Ha úgy van ez nagyon praktikus amit küldtem 6mm hosszú haj. Ha nagyon bevállalósak akkor pedig ahogy néhányan írták géppel nullás és így mindig vissza nyírni ha nő kicsit a haj. És augusztus első hetében még 1 meg kell utána még pedig szeptemberre lesz rendes hajuk.
De ezeket a frizrákat rendszeresen kell nyírni jobban kifizetődő ha nyáron te nyírd meg őket géppel egy hosszra. Ősztől egészen következő nyárig pedig lehet menni a fodrászhoz
Ti mit értetek hosszú haj alatt? Én azt értettem, ami mindenhol hosszú, tehát oldalt, meg hátul is és kb. nyak aljáig ér. Tehát, ami már olyan félhosszú lányos hajnak is elmenne.
#8.
Te milyenre gondoltál?
Jöhetnek még ötletek és képek nyugodtan bőven!
Hát ha figyelembe vesszük amit lent mind felsoroltál, miket csinálnak akkor egy igazán jó rövid haj lesz a nyerő nem kell átmenet bele semmi csak egy hosszúságúra egy jó 6mm haj. Az kell törölni és száraz de ha nem is törlik az 2-3 percet várnak és már úgy is száraz.
Ilyen rövidre? Nem túlzottan rövid? A jelenlegihez képes nagyon drasztikus változás lenne. A te fiadnak is ilyen van vagy sokat láttál ilyenkor nyáron? Honnan vetted?
Közben mások is írjanak, linkeljenek!
Merre láttál sok ilyen rövid, pár mm-s hajút?
Felénk kevés van, csak a Balatonnál, fürdőknél és az üdülőknél láttam néhány fiút, akit ilyen rövidre megnyírtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!