Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól kinéző nyári frizurák...

Jól kinéző nyári frizurák tizenéves fiúknak? Ötletek?

Figyelt kérdés

Írjatok minél többen haj ötleteket, ha tudtok, akár képet is csatoljatok!

Az egyik 12, a másik 14, a harmadik 15,5 évesek.

Minden haj jöhet, csak a hosszú haj nem, mert ahhoz még növeszteni kellene, meg amúgy sem túl menő vagy helyes egy fiún. A szubkultúrák viselete is ki van. Meg az ilyen selyemfiús, páwás, nevetséges hajak is ki vannak zárva. Minden más jöhet.

Annyit érdemes tudni róluk, hogy fociznak, nyilván a koruk miatt kettő nagyobbik stílusilag fiús, a kisebb kisfiúsabb. Nyáron rengeteget, szinte csak, utaznak, nyaralnak, látogatnak, strandolnak, úsznak, fürdenek, pihennek. Az év többi részén meg ugye tanulnak.

Várjuk az ötleteket, válaszokat, képeket! Köszi!

2021. júl. 10. 22:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Egy jó kis egységes rövid haj.

[link]

2021. júl. 11. 08:24
 12/38 anonim ***** válasza:

11es attól is függ mennyire bevállalós a gyerekeid. Ha úgy van ez nagyon praktikus amit küldtem 6mm hosszú haj. Ha nagyon bevállalósak akkor pedig ahogy néhányan írták géppel nullás és így mindig vissza nyírni ha nő kicsit a haj. És augusztus első hetében még 1 meg kell utána még pedig szeptemberre lesz rendes hajuk.

De ezeket a frizrákat rendszeresen kell nyírni jobban kifizetődő ha nyáron te nyírd meg őket géppel egy hosszra. Ősztől egészen következő nyárig pedig lehet menni a fodrászhoz

2021. júl. 11. 08:30
 13/38 A kérdező kommentje:

Ti mit értetek hosszú haj alatt? Én azt értettem, ami mindenhol hosszú, tehát oldalt, meg hátul is és kb. nyak aljáig ér. Tehát, ami már olyan félhosszú lányos hajnak is elmenne.

#8.

Te milyenre gondoltál?

Jöhetnek még ötletek és képek nyugodtan bőven!

2021. júl. 11. 10:19
 14/38 anonim ***** válasza:
Most akkor egy jó rövid hajat szeretnél géppel a fiúknak vagy hosszút ?
2021. júl. 11. 10:42
 15/38 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy. Nem nekem lesz, hanem nekik. Jöhet bármilyen.
2021. júl. 11. 10:52
 16/38 anonim ***** válasza:

Hát ha figyelembe vesszük amit lent mind felsoroltál, miket csinálnak akkor egy igazán jó rövid haj lesz a nyerő nem kell átmenet bele semmi csak egy hosszúságúra egy jó 6mm haj. Az kell törölni és száraz de ha nem is törlik az 2-3 percet várnak és már úgy is száraz.

[link]

2021. júl. 11. 11:13
 17/38 A kérdező kommentje:

Ilyen rövidre? Nem túlzottan rövid? A jelenlegihez képes nagyon drasztikus változás lenne. A te fiadnak is ilyen van vagy sokat láttál ilyenkor nyáron? Honnan vetted?

Közben mások is írjanak, linkeljenek!

2021. júl. 11. 11:35
 18/38 anonim ***** válasza:
Nem túlzás, a mi kis városunkban nyáron van jó pár gyerek így nyáron mert van strand sportlétesítmény stb.
2021. júl. 11. 11:46
 19/38 anonim ***** válasza:
Hát azért kisfiúknal az 1cm haj nem kicsi ez egy átlagos hossz a fiúknál csak szinte mára már mindenki elfelejtette ezt mert csak az ecsethaj meg a nagy hosszú és be lehet fonni idáig elment manapság és ennyi kész más már nem is jó fiúknak
2021. júl. 11. 11:48
 20/38 A kérdező kommentje:

Merre láttál sok ilyen rövid, pár mm-s hajút?

Felénk kevés van, csak a Balatonnál, fürdőknél és az üdülőknél láttam néhány fiút, akit ilyen rövidre megnyírtak.

2021. júl. 11. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!