Ha valaki nem akar naptejet venni csak ugy bemegy a Douglesbe és a teszterből bekenheti a vállát ugye? Ma mentettem és kérdezte egy nyanya hogy segithetek? Mondtam nem csak kiprobálom. Ha holnap is odajön valami frappáns 5let mivel rázzam le?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 20:34
11/16 anonim válasza:
Gratulálok, hogy az igénytelenség ilyen szintjét sikerült elérned. Büszke lehetsz magadra.
Remélem, valaki visszanézi a kamerafelvételeket, és rohadtul megbüntetnek/kitiltanak.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem lopás ez bátran lehet használni azért van.
2021. júl. 3. 22:55
14/16 anonim válasza:
Egy idő után emlékezni fognak rád. Meg aztán gyanús leszel nekik, visszanézik a kamera felvételeit, és nagyon kínos lesz, ha szembesítenek, hogy miért is kened be magad minden nap, ha nem veszel semmit.
Amúgy érdekes, hogy van időd ilyen hülyeségekre 😂
Minden esetre én szóltam, hogy előbb-utóbb rajtakapnak, és a bírság többe kerül, mint megvenni egy nyamvadt naptejet.
15/16 anonim válasza:
tegnap 21:43
"Azóta minden nap bemegyekszinte a kutya nem foglalkozik mar velem..."
Ettől még proli dolog, amit csinálsz.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem igaz.Pont hogy azért nem jönnek oda hozzám mert már megismernek az elején még odajöttek. Amúgy néha veszek is valamit de csak kisebb dolgokat.
2021. júl. 8. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!