Virág"lopásért" feljelenthet egy unatkozó nyanya?
Hét elején megálltunk kislányommal orgonát szagolni a szomszéd tömbnél, erre egy túloldali erkélyről egy öregasszony ordítani kezdett ránk mindenféle szép szót, hogy ne tépjük le. A babám fel is kelt rá.
Pár napja láttam, hogy eltűnt az összes virág.
Ma találkoztunk a nyanyával, ordítva közölte a kislányomat meglökve, hogy tudja ám, hogy mi voltunk, megy is a rendőrségre.
Gondolom örülni fognak neki, foglalkoznak ilyennel?
Nem. Ráadásul bizonyíték sincs.
Neken 80 ezer forintos biciklim lopták el egy bolt elől, kihívtam a rendőrt. Megláttam egy teherautó platóján ( a teherautó ment, nem tudtam utána menni ) több másik biciklivel együtt, fel is írtam a rendszámát, márkáját. Kijött a rendőr, felvette a jegyzőkönyvet ( később még bementem a rendőrségre a számlával, alváz számmal és képekkel, hogy tényleg enyém volt a bicikli ) és kész. Mondták hogy keresni fogják. Két dolog történt: 1: egy rendszám és márka alapján nem keresték meg a kocsit, ahol feltűnően sok biciklit szállítottaj egyszerre, köztük az enyém, 2 ( és ezen akadtam ki jobban ): számlával bizonyítottam hogy 80 ezer forintos a bicikli, de az értékbecslő a képek alapján csak 20!? ezer forintra értékelte, azaz a lopás nem számított bűncselekménynek és megszűntették a nyomozást.
Az szomorú :(
Ilyen idióta nyanyáknak meg az a napi szórakozásuk, hogy marhaságokért járnak be feljelentgetni másokat, valakinek a munkaideje ezekkel megy el ahelyett, hogy fontos dolgokkal foglalkoznának.
Már nem azért,de ha panelházakról van szó,akkor az orgona nem is a nyanyáé,hanem a városgazdálkodásé,innentől végképp nem értem a problémáját.
Amúgy meg jön a ballagási időszak,ilyenkor mindent lecsupaszítanak a városban,ha ezzel komolyan foglalkoznának a rendőrök,akkor 2-3 hétig nem csinálnának semmi mást..
Feljelenthetni bárki feljelenthez bárkit, bármiért.
Más kérdés miből lesz ügy :) (megnyugtatásul: ebből tuti nem)
Gyerekbántalmazásért is fel leszek jelentve. XD
Hátrakötve vittem a kicsit, nénike kiabálva rohan utánam, hogy szegény kis lélek meg fog fulladni, azonnal szedjem le mert nyomorék lesz.
Akkor nem szegény kis lélek, amikor folyton felkelti az ordítással?
A lányom is kérdezte, mit jelentenek azok a szavak, amiket mondott... válogatott káromkodások, az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!