Ezért feljelenthet a tanár?
Nem
Amennyire én tudom a szabály az, hogy a hiányzás végétől számított 14-napon belül kell igazolást vinni, és csak akkor kapsz igazolatlant ha ez nem történik meg.
Beviszed az igazolást, és abban a pillanatban nem lesz igazolatlan. Előre nem igazolhatod. A tanár nyilván csak fenyeget, mert elege van a lógásaidból.
Egyébként ha nem vagy tanköteles, vagyis a tavalyi tanévben már betöltötted a 16-ot, akkor kirúgnak, ellenkező esetben a szüleidnek megy az ejnye-bejnye, de semmi más.
Na állítsd le magad, nem fog semmilyen feljelentést megírni, hanem megvárja, amíg visszamész és benyújtod az igazolást. A betegség ideje alatt még nem kell igazolni.
De ha már reagáltál: hogy jön ki egy több mint egyhetes hiányzásból az eddigi 29 igazolatlan helyett pont 37?
"hogy jön ki egy több mint egyhetes hiányzásból az eddigi 29 igazolatlan helyett pont 37?"
hát, ha tippelnem kellene, akkor ez egy tanár, nem osztályfőnök, vagy bármi és így csak a saját óráira tudja beírni az igazolatlant.
nekem is volt egy ilyen tanárom anno. ha késtél, akkor nem engedett be órára, ha dupla óra volt, akkor a másodikra sem és bevéste az igazolatlant.
az osztályfőnök meg folyton írhatta át naplót, mert ilyet már akkor sem lehetett csinálni, pedig vagy 20 éve volt.
Mi a fenének jelentene fel??? :D
Igazolatlan hiányzással értékelhetetlen az éved, megbuktat és kész, passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!