Feljelenthet ezért egy tanár?
Figyelt kérdés
Feljelenthet azért, ha kitudódik róla egy személyes dolog, amiről elméletileg csak én tudtam? (Nem volt helyes, amit csinált, az állásával játszott, de mégis személyes) Egyébként már évekkel ezelőtt történt, de úgy vélem vannak akik most megtudták. (Ha nem volt azóta hasonló húzása, akkor az a téma amit én tudok). De egyébként nem én terjesztettem, nem mondtam el senkinek viszont, ha ő rájön és azt hiszi én voltam, akkor feljelenthet személyi jogok megsértése miatt vagy ilyesmi? Köszönöm előre is !
18/L
2016. márc. 7. 14:07
1/7 anonim válasza:
bármiért feljelenthet, de ugye tudnia kell bizonyítania...
23F
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon meg vagyok ijedve, mert kinézem belőle, hogy ha komolyabb ügy lesz ebből, akkor megteszi. Pedig csak annyi a bűnöm, hogy véletlenül megtudtam valamit, amit nem kellett volna.
2016. márc. 7. 14:12
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos egyáltalán nem kamu! De nem is erről szól a kérdés, nem kell elhinnetek, csak jogi szempontból válaszoljatok rá kérlek!
2016. márc. 7. 14:17
5/7 anonim válasza:
Hasonló eset miatt rettegtem egyszer, de csak fenyegetőzött a tanár, bár ő konkrétan nem tudta, hogy én voltam a "ludas".Nem hiszem, hogy kellemes dolog lenne neki bíróságra járnia, igazát bizonygatnia. Téged személyesen kérdőre vonhat, megszívathat, ha módjában áll, de nem hiszem, hogy jogi útra menne, ha nem is biztos abban, hogy te lettél volna
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Meg arra gondolok, hogy mivel kellemetlen Neki a dolog így úgysem fogja bevallani, csak még akkor is elmehetne a rendőrségre azzal, hogy kitaláltam, de végül is ez tényleg bizonyíthatatlan lenne. Szerencsére csak az első két évben tanított, most már nem, és most fogok ballagni is.
2016. márc. 7. 14:23
7/7 anonim válasza:
hát ő ennél rosszabat érdemelne,mint a perelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!