Megtalált a tini hülyeség?
Mindig is utáltam és most is utálom a romantikát és szerelmes dolgokat, mindig furcsán néztem azokra,akik azt hajtogatták,hogy ők 10-15 évesen szerelmesek valakibe.
Mindig is undorodtam az olyan kérdésektől,hogy: Neked ki tetszik?
Milyen fiút szeretnél? Szerinted ő helyes? stb....
Viszont nyolcadikos vagyok (14 éves lány) és úgy érzem engem is eltalált a tini hülyeség,de nem akarom elhinni,pedig ez az igazság.
Ezzel alapvetően nem is lenne baj,ez normális.
A baj az,hogy a beteg elmém egy olyan logikátlan dolog felé húz,hogy nem hiszem el.
NOS, nem mondanám,hogy szerelmes vagyok a tanáromba,de nagyon vonzódom hozzá.
Három éve tanít (26-27 éves) ,imádom azokat a tantárgyakat amiket tanít ,én vagyok az egyik legjobb tanítványa,elmondása szerint.
A hetedik vége óta mindig lesem,hogy melyik tanteremnél van,mindig ott vagyok a közelében,valamiféle megnyugvást ad.
A héten néhány nap együtt szoktunk utanzi, a buszon ,sokat szoktunk beszélgetni a tananyagról,az osztálytársaimról, sulis eseményekről. (amikor kiközösített szürke egér voltam ,neki mondtam el legelőször azt ,hogy bántanak testileg és lelkileg)
Mintha a bátyám lenne (csak nyilván nem vagyok vele olyan közvetlen,mint egy családtaggal)
Már már kényszeresen kéresem a társaságát ( nem beszélgetés szempontjából,csak jó látni )
Nem is értem magam,hisz nem tartom helyesnek a tanár urat.
Hogyan lehetne megszüntetni ezt a tini hülyeséget az agyamban?
Találkozz velem es akkor engem fogsz követni 😉
16f
Viccet felre teve barátkozz masokkal es tereld el a figyelmedet rola...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!