Miért nem szeretnek az osztálytársaim?
10.osztályos vagyok és az osztályomban szinte mindenki lenéz és vannak egy páran akik minden nap piszkálnak,sétegetnek,stb.Pedig én azoknak az embereknek semmit nem ártottam egyáltalán és nem vagyok valami bőbeszédű sem.Persze akad egy pár olyan is akivel viszonylag jóba vagyok de nem sok.A tavalyi évben jobb volt a helyzet nem tudom most miért szálltak így rám,de már nagyon elegem van belöle,legszívesebben átmennék egy másik iskolába,de nem hiszem hogy szüleim örülnének neki,meg igazából elég jó suliba járok csak az osztálytársaimmal van bajom.Viszont a sulin kivüli ismerőseim nem ilyenek velem és általános iskolában sem voltak ilyen problémáim.van egy osztálytársam akit már régebb óta ismerek,és már ő is beállt közéjük,viszont sulin kivűl normális velem viszont amint ott vannak a többiek,egyből elkezd piszkálni
Szerintetek mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!