Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért feljelenthet a tanár?

Ezért feljelenthet a tanár?

Figyelt kérdés
5.13-tol(péntek) hiányzok a sulibol és van igazolásom 5.24-ig(kedd) 29 igazolatlan órám van és 30 nál kormányhivali feljelentést tehet és megbüntetnek, igy most ezzel hiányzással van 37 vagy nem tudom, de van igazolásom, de tanár már most elkezdte irni a feljelentés mert nem szóltam hogy miért nem leszek suliban

2016. máj. 20. 11:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Igazolatlan hiányzással értékelhetetlen az éved, megbuktat és kész, passz."

ez nem ilyen egyszerű. bizonyos mennyiségű hiányzás után ugyanis megvonják a családi pótlékot.

2016. máj. 20. 13:52
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nem lesz semmi, 50 után elveszik a családi pótlékot, de az még odébb van. A jegyzőt vagy a kormányhivatalt viszont már hamarabb kellett volna értesíteniük, és 30 után ők indítanak szabálysértési eljárást.
2016. máj. 20. 13:59
 23/31 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy a családi pótlékot is elveszik, de NEM azért, mert a tanár feljelenti.
2016. máj. 20. 14:03
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
A tanár az mindettől függetlenül csak pattog meg ideges, de a következmények az ő feljelentgetése nélkül is meglesznek.
2016. máj. 20. 14:03
 25/31 A kérdező kommentje:
Mr Pofon, Azt hogy feljent nem úgy értem hogy bemegy a rendőrségre azzal az indokkal hogy én nem játok suliba, hanem ő ír egy papirt amit elküld a gyámhatóságnak, a gyámhatság megbüntet minket 30 igazolatlan tul lépése útán 50 útán ahogy a 22. is irta elveszik a családit, és én ezeket akarom megelőzni,, péntektöl hiányzok, de ő bizony ma akarja megirni azt a papirt és elküldeni a gyámhatóságnak, Pedig még azt setudja hogy van e igazolásom vagy nincs
2016. máj. 20. 14:10
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha ennyire izgulsz, akkor küldd el neki az igazolást fényképen e-mailben.
2016. máj. 20. 14:13
 27/31 anonim ***** válasza:

És a gyámhatóság mit csináljon azzal, hogy még elvileg igazolható hiányzásod van? Ők is csak akkor lépnek, ha világossá vált, hogy hivatalosan is igazolatlan. Szóval addig a levelezgetését a gyámhatósággal nem feljelentésnek hívják, hanem egy félhivatalos levelezgetésnek.

Mit vársz? Hogy sötét szemüveges alakok karon fognak és betuszkolnak egy elsötétített fekete szolgálati gépjárműbe? :D Valószínűleg nyáron elszámoltatnak, és ha nem bujdosol el a jicsinyi erdőben, hanem együttműködsz, akkor hatóságilag ők sem köröznek és nem állítanak elő.

2016. máj. 20. 14:16
 28/31 anonim ***** válasza:

Megírni egy feljelentést, és fel is jelenti valakit két különböző dolog...

Valószínűleg már megírta, és várja, hogy leigazold. Ha nem teszed meg, akkor meg "be is nyújtja". Mellesleg valószínűleg nem feljelentés, hanem a gyámhatóságnak történő bejelentés, vagy mi a tököm a hivatalos neve, csak azt se úgy se jegyeznéd meg, a feljelentés szótól hátha jobban felfogod a helyzet súlyosságát.

2016. máj. 20. 17:57
 29/31 A kérdező kommentje:
csak saját magának csinálja akkor a felesleges programot, azt mondta egy ilyen papír megírása kb 2 óra azt hiszem :) Köszi a segitséget
2016. máj. 20. 21:29
 30/31 anonim ***** válasza:

# 29/29 Időpont ma 21:29

Nagyjából tíz perc... főleg, hogy gondolom ismer mint a rossz pénzt :-)

2016. máj. 20. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!