Feljelenthet valaki azért mert nem vagyok hajlandó magázni?
Figyelt kérdés
Az egyik szomszédom fel akar jelenteni mert annak ellenére is tegezem hogy ő ezt nem engedte meg. Már több mint tíz éve nem vagyok vele jóban, ( azt hogy miért nem szeretném részletezni ) és mivel nagyon utálatos személy és tudom mennyire érzékeny erre elhatároztam hogy amiért ő állandóan cs*szeget én nem vagyok hajlandó többet magázni. Erre most azzal fenyegetőzik hogy ha nem fogom magázni akkor felfog jelenteni.2016. okt. 21. 11:09
2/19 kovpet válasza:
Feljelenteni bárkit bármiért fel lehet egy demokráciában.
Mondjuk bűncselekmény hiányában be sem fogják fogadni a feljelentését, de ha ragaszkodik hozzá...
3/19 anonim válasza:
Persze.
Te pedig jelentsd fel őt mert kopaszodik!
Ilyen erővel.. :-)
6/19 A kérdező kommentje:
Nem, mert ő abban a hitben él hogy a magázás egyenlő a tisztelettel, és én nem vagyok hajlandó megadni neki ezt az örömöt.
2016. okt. 21. 12:21
7/19 kovpet válasza:
A tiszteletlenség sem jogellenes :)
8/19 A kérdező kommentje:
Meg ilyeneket hadobál hogy kint voltam vásárolni és rámköszönt a boltban és visszaköszöntem neki hogy hali, és hogy feljelent nyilvános megalázásért... Namost ez hol megalázás?
2016. okt. 21. 12:32
9/19 anonim válasza:
Engem azért akart feljelenteni a szomszédom, mert nem köszöntem neki.
10/19 kovpet válasza:
Kérdező, ez az ember valószínűleg idióta, de ha nem, akkor téged néz annak és ijesztgetni akar. Ne foglalkozz vele. Jelentsen fel, ha akar. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!