Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akinek a kertben szaladgál...

Akinek a kertben szaladgál két, darabonként 2kg-os kutyája, és mint akiket felhúztak, folyamatosan ugatnak, kb letojják, mit gondolnak a szomszédok?

Figyelt kérdés

Kettő, szőrtelen, gülüszemű, pálcikalábú kutyuska, agyuk helyett 1-1 kanál lekvár, biztos nagyon lehet őket szeretni, nekem annyira nem sikerül.

Ugatnak mindent: békát, lepkét, postást, pirinénit, betörőt, engem, a mi kutyánkat, az eget, a hittérítőket, napot, stb...

Nekem is van egy 15 éves kutyám, aki teljesen értetlenül nézi ezt a két élőlényt, ő sem érti.

És rendszerint a mi házunk sarkában ugatnak, kb mintha itt bent lennének a szobában.

Most költöztünk ide, de a tulajnak ez teljesen természetes így, ha nem tetszik, menjünk a francba.

Egyedülálló mogorva nőé, már a nézése is mérgező.

Vagy én vagyok agybeteg, minek akarok kertes környezetben élni? Bár lakótelepen is volt hasonló helyzet, felettünk lakó felhúzhatós tacskójával.

Amúgy az előttünk itt lakó öreglány is kinyögte most, ő ezek miatt ment otthonba inkább...

#kutya #kiskutya #katapult #nyanya #ágyútöltelék
2019. okt. 25. 05:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
amúgy igen, szóltunk a nőnek, még a mondat közepén tartottunk, ő már bement a házba.
2019. okt. 25. 05:39
 2/17 anonim ***** válasza:
6%

Kölyökkutyàk akik még azt hiszik boldogsag az elet közben nem?

Az allatok öregen lesznek csak nyugodtabbak

2019. okt. 25. 05:44
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen idősek lehetnek, de a lakótelepi tacskó 17 éves volt, és egy nap elvakkantot vagy 1 milliót kb.
2019. okt. 25. 06:21
 4/17 anonim ***** válasza:
33%
Biztos van valami szervezet, ami intezkedne panaszbejelentes eseten. Ha mar Koran reggel es keso este is ezt csinaljak a mutual es nem lehet roluk aludni, akkor csendhaboritassal orobalkoznek elsösorban. Ha az sem valik be, akkor meg megprobalnam elvitetni oket valami allatvedelmi szervezettel. Ha meg egyik sem Jon ossze, akkor egy ultrahangos kutyariaszto jol johet, felszereled a kozelukbe, aztan majd leszoknak az ugatasrol.
2019. okt. 25. 06:34
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Én tennék a közös kerítésre olyan barna nadat, amin egyáltalán nem lehet atlatni.

Ti se látjátok a kutyát és a szomszédot és ők se titeket.

A hang ellen nem tudsz mit tenni, sajnos mindenhol van ilyen, a felelős allattartas nem létező fogalom kis hazánkban.

2019. okt. 25. 08:12
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Ez a tipus ilyen, idegbajos sajnos nem tudsz mit tenni. Pr napon belul jon a hideg, ketlem, hogy kinti kutyak lennenek. Bentrol meg csak nem hallod. Most sem hiszem, hogy egesz napra ki vannak teve az udvarra, ezek nem kinti kutyak.
2019. okt. 25. 08:22
 7/17 anonim ***** válasza:
14%

Mit keresnek a szomszéd kutyái a te házad sarkában?

Amúgy nem tudom mi a teendő, olyan rég élek ilyen környezetben, hogy már totál immunissá váltam a kutyaugatásra, nekem már olyan, mint az átlagembernek az óraketyegés. :DDD

2019. okt. 25. 09:10
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Ha beüt a hideg és még mindig kint vannak a vakarcsok, hívd rá az állatvédőket. Mást nem tudsz tenni sajnos nem a kutyák tehetnek róla, hogy ilyenek, hanem a gazdájuk, de akkor minek az ilyennek kutya.
2019. okt. 25. 09:16
 9/17 anonim válasza:
20%
Én a ÁVH-fajtádat lerendezem egy vas csővel ha ugat nekem,az én udvaron az én kutyám közös semmi
2019. okt. 25. 10:13
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Hamarosan be kell vinni őket a házba, mert meg fognak kint fagyni, nyugi. Egyébként ilyenkor (ha nem tudsz beszélni a szomszéddal), akkor a jegyzőhöz kell fordulni. Nálunk bevált az, hogy megcsináltam a faborítást a kerítésre, azóta nem ugat a szomszéd kutya, ha meglátja az enyémet.
2019. okt. 25. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!