Akinek a kertben szaladgál két, darabonként 2kg-os kutyája, és mint akiket felhúztak, folyamatosan ugatnak, kb letojják, mit gondolnak a szomszédok?
Kettő, szőrtelen, gülüszemű, pálcikalábú kutyuska, agyuk helyett 1-1 kanál lekvár, biztos nagyon lehet őket szeretni, nekem annyira nem sikerül.
Ugatnak mindent: békát, lepkét, postást, pirinénit, betörőt, engem, a mi kutyánkat, az eget, a hittérítőket, napot, stb...
Nekem is van egy 15 éves kutyám, aki teljesen értetlenül nézi ezt a két élőlényt, ő sem érti.
És rendszerint a mi házunk sarkában ugatnak, kb mintha itt bent lennének a szobában.
Most költöztünk ide, de a tulajnak ez teljesen természetes így, ha nem tetszik, menjünk a francba.
Egyedülálló mogorva nőé, már a nézése is mérgező.
Vagy én vagyok agybeteg, minek akarok kertes környezetben élni? Bár lakótelepen is volt hasonló helyzet, felettünk lakó felhúzhatós tacskójával.
Amúgy az előttünk itt lakó öreglány is kinyögte most, ő ezek miatt ment otthonba inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!