Szerintetek vágjam le a hajam vállig érőre vagy maradjon meg így mell alattig?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyek fodrászhoz. Járok hetente kétszer uszodába, ott negyed óráig kell szárítani a hajam, mert olyan lassan szárad meg. És persze most jön a nyár. Ezért szeretném levágatni, így gyorsabban fog száradni, nem kell olyan sokáig a hajszárító mellett állnom,és a meleget is jól bírom majd vele. Azért nem tudom eldönteni, hogy levágassam e, mert félek, hogy meg bánom. Ráadásul vannak olyan napok, amikor a rövidért vagyok oda, máskor pedig még szeretném növeszteni hátközépig . Így eléggé össze vagyok zavarodva. Meg ráadásul azt sem tudom,hogy fog állni a vállig érő haj. (ha valaki kéri küldök neki privátba fotót magamról) Meg igazából hátközépig érő hajam sem volt.2021. máj. 4. 12:29
11/12 anonim válasza:
A kérdés feltevője 2 opciót ajánlott fel, gyanítom, hogy nem szeretne tüsit.
A tüsi elfogadottságáról annyit, hogy nálunk a gimiben (kb. 15 évvel ezelőttről beszélek) volt egy nagyon rövid (majdnem tüsi) hajú lány, a fél gimi - köztük én is - szerelmes volt bele, de ahhoz a pici hajhoz egy gyönyörű arc, nagyon szép kék szemek és csinos, elegáns, nőies megjelenés társult. De ment is a vita róla srácok között ("-Az a csaj gyönyörű" "-Dehogy, hát majdnem kopasz!"). Tehát megosztó. 31/F
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2021. máj. 5. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!