Minek gondoljátok azokat akik azért nem szoptatnak hogy szép maradjon a melle? Ha te lennél a pasija hogy reagálnál? Örülnél hogy csak a tied a melle?
Ez butaság.Akinek olyan a melle az 2 gyerek szoptatása után is szépen visszarendeződik,akinek meg nem olyan,az úgyis megváltozik,meglógósodik.
A gének és hízás-fogyás befolyásolják.
Nekme nem volt tejem, szinte egy csepp sem. ( 5m 2 hónapon keresztül) még is csúnyább lett.
de ezen semmi kivetni való nincs. mindenki azt csinál amit akar. saját élete saját gyereke. és mit szolsz ahhoz az anyához aki csöcsön lógatja a gyerekét 3 évig majd nem tudja apuka miért jár prostihoz aki legalább nöként kinéz.
Mondhatni köztudott, hogy már maga a terhesség is a mell növekedéséhez vezet, ahogy a tejbelövellés is okozhat új szakadásokat a mell bőrén.
Ergo már szoptatnia se kell.
Itt férfi neked nem igen fog válaszolni, mert kétlem, hogy tobzódnának a kategóriában.
A férjem nyugodjon bele, hogy nem csak két mell vagyok (vagy jelen esetben inkább emlő), ha csak a feszes cickóm tartja mellettem, nem szülök neki gyereket.
Egyszerre úgyse használnák mindketten, csak felváltva. ;)
Egy gyerek rengeteg áldozattal és lemondással jár, még ha ez elcsépelt mondat, akkor is.
Aki ennyire se hajlandó, az éretlen az anyaságra.
A szoptatás és az anyatej a legjobb, amit a gyerek kaphat.
A legtöbb apa szintén meg akarja adni a gyerekének azt, ami a legjobb, de ebbe nem tud beleszólni.
Ha pasi lennék, akkor ebből következik, hogy egyrészt frusztrálna, hogy az első szülött szemem fénye sza.r műkaján tengődik, és nem kapja meg a legjobbat, másrészt a végletekig megsértődnék, hogy a nőm azt hiszi, csak a melle miatt vagyok vele, és fontosabb nekem a hegyes-feszes mellehúsa, mint a saját gyerekem testi-lelki egészsége.
off: "az első szülött szemem fénye sza.r műkaján tengődik"
Köszi, ez szép volt, jólesett... ezzel jól leírtad azokat az anyukákat is, akik szerettek volna, de nem tudtak szoptatni.
on:
Akinek jó a genetikája, akár két-három sokáig szopiztatott gyerek után is fiatalos cicijei maradnak, akinek meg nem adatott meg ez a jó gén, annak így is, úgy is lógni fog. Az idő és a gravitáció mindenkinél dolgozik. Ha meg később ezt plasztikáztatni akarja, akkor meg tök mindegy, hogy a szoptatási időszak után teszi ezt meg, vagy később.
Ez a "csak a tied a melle" számomra érthetetlen, mert a mellem az enyém, nem a férjemé. Nem egy tárgy, amit birtokolni lehet, hanem egy testrész, ami az emberhez tartozik. Apukának el kell fogadnia, hogy átmenetileg esetleg szüneteltetnie kell a ciciimádatot. A szoptatás egy véges dolog, nem tart örökké.
Férjem biológus. Az ő véleménye:
A női mell elsődleges célja evolúciósan az utódok táplálása.
hogy a férfiak gyönyörködnek, és örömüket lelik benne, az másodlagos.
Azt, hogy szülés után nulla szoptatással is megereszkedhet a mell, és eldeformálódhat, és megnőhet rajta a bimbó vagy a bimbóudvar, már leírták.
Én 3,5 éven át szoptattam, órákat naponta (több gyerek), a mellem teljesen olyan, mint azt megelőzően. Szerencsének is nevezhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!