Minek gondoljátok azokat akik azért nem szoptatnak hogy szép maradjon a melle? Ha te lennél a pasija hogy reagálnál? Örülnél hogy csak a tied a melle?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 20:15
21/22 anonim válasza:
én biztosan szoptatnám majd a gyerekem ha tudnám.
mondjuk az a veszély nem fenyeget hogy köldökig lógna mert eleve olyan picik hogy nincs annyi bőr ami odáig leffegne :D
egytől félek, hogy a bimbóim viszont még a mostaninál is nagyobbak lesznek és akkor már tényleg semmi másból nem áll majd a mellem csak két barna plötyliből :D
remélem olyan pasit találok akit ez nem érdekel :D
22/22 anonim válasza:
Négyet szoptattam és a férjem elégedett a lógó bőrdarabokkal és nem jár k.u.r.v.á.zni, mert számára a család fontosabb, mint a szex.
Nem hiszem, hogy elhagyna, ha nem szoptattam volna, de nem biztos, hogy normálisnak tartana. Egyforma nézeteink vannak gyereknevelés terén és ebbe a szoptatás is beletartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!