Minek gondoljátok azokat akik azért nem szoptatnak hogy szép maradjon a melle? Ha te lennél a pasija hogy reagálnál? Örülnél hogy csak a tied a melle?
Ehh, én nő vagyok, nem tudok egy pasi fejével gondolkodni. :)
De hogy írjak valamit: ha férfiban is olyan felfogású lennék, mint nőként, akkor nem örülnék, ha a párom nem szoptatna, még akkor sem, ha huszadannyit tudnék csak a témáról, mint amit most. Nyilván fontos lenne a párom külseje és örülnék, ha ő is foglalkozna magával ilyen téren is, de remélhetőleg azt is tudnám, hogy a gyerekvállalás (terhesség, szülés, szoptatás) nem múlik egy nyomtalanul egy nő testén. Vagyis, nem az lenne a világ közepe, hogy a párom melle milyen és hogy micsoda dolog, hogy más is megkapja rajtam kívül, hanem az, hogy arra a célra, amire éppen használatban van (vagyis a szoptatásra) megfeleljen. Engem az tenne boldoggá, ha a közös gyerekünk a lehető legjobbat kapná; mégha ez átmenetileg vagy akár tartósan is meglátszódna a párom mellén.
De persze sok férfi van, aki nem így gondolkodik. Mondjuk én azt feltételezem, nőként, hogy azok a pasik, akiknek (még) ennyire fontos a nő külseje, vélhetően (még) nincsenek teljesen készen a gyerekvállalásra. Vagy legalábbis pár dolgot még nem gondoltak végig ezzel kapcsolatban. Mert a fontossági sorrend mindenképp változni fog (anyában, apában egyaránt) és ezzel időben szembe kell nézni nekik is.
Mint nőként azt tudom válaszolni a kérdésedre, hogy az a nő aki ezért nem szoptat, az egyszerűen buta és primitív!A mell már terhesség alatt megnő, és ezért megereszkedhet, lehet utána egy csepp teje nincs, azt még is lóg és hasonlók..
Az a nő aki így gondolkozik az ne vállaljon gyereket, jobb ha ki hal ez a faj, mert nem létfenntartási felfogású..
Nekem is nagyon szép mellem volt.Soha életemben nem hordtam melltartót, most meg igen lóg..és???Most várom a 2 babámat, és tudom, hogy csak rosszabb lesz, de nem érdekel mert a gyerekeim a legfontosabb..Ha valaki bármilyen indokkal nem akar szoptatni, annak nem a gyereke a legfontosabb!!!
én ha apuka lennék felháborodnék.
nem mondanám, hogy nem baj szívem ha megcsúnyul a melled, akkor is szeretlek majd, mert azért valljuk be, hogy a mell milyensége a legtöbb férfi számára fontos, és ez érhtető is. egyszerűen erotikusan a szép mell a vonzó, és nem a löttyedt köldökig lógó.
csak épp megnyugtatnám, hogy ettől nem fogom kevésbé szeretni, és ha szoptatás után bármelyikünk elégedetlen, akkor ott van a plasztika. szerencsére már modern időket élünk.
2 kisgyermek anyukája (az egyik 9 hós, és cicizik, amásik 3,5 éves, 2 éves korig cicizett)
Teljesen egyetértek a 17-es hozzászólóval.Igen egy baba számára az anyatej a legfontosabb táplálék. Én is elítélem azokat a nőket akik a mellük formáját féltik és azért nem szoptatnak. Nekem a gyermekeim egészsége az első és ezért bármit megtennék. 2 gyermek édesanyja vagyok /19 és 20 évesek/. Az egyik 13 hónapig szopott,mert közben terhesbe estem,bevizesedett a tejem és nem kellett neki. Viszont a másik 2 és fél évig. 1 kezemen megtudom számolni hányszor voltak betegek,már ezért megérte.
Remélem a legtöbb pasi egyetért Velem és számukra is a gyermek érdeke az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!