Hol nézzek utána egy megfelelő arcápolási rutinnak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen elvesztem. Annyi mindenki ír, annyi mindent. Általában azt érzem, hogy mindenhol csak a terméket nyomják az arcomba, hogy EZ a legjobb.
Lány vagyok, és egészen hiányzik egy normális arcápolási rutin.
Sokáig zsíros bőröm volt, a szalicilsavas arclemosó, arcradír tökéletesen hatott. De szerintem változott a bőröm, ahogy növök fel, egyre inkább száraz. A jó hidratálókrémet meg nem találtam még meg.
Ha bármi tipp, jó tanács van valakinél, légyszíves ossza meg velem:)
(a bioderma termékeket nézegettem utoljára, nagyon jóknak tűntek, de egész drágák, ha van róluk vélemény, az is jöhet)
2021. ápr. 16. 08:03
11/11 anonim válasza:
8-astnam igaza van rengeteg gyonyoru “fullos” amerikai modell csaj csinál ilyen videókat amit ha lemásolsz te is lehetsz egy viszonylag jó nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!