Hol nézzek utána egy megfelelő arcápolási rutinnak?
Egyszerűen elvesztem. Annyi mindenki ír, annyi mindent. Általában azt érzem, hogy mindenhol csak a terméket nyomják az arcomba, hogy EZ a legjobb.
Lány vagyok, és egészen hiányzik egy normális arcápolási rutin.
Sokáig zsíros bőröm volt, a szalicilsavas arclemosó, arcradír tökéletesen hatott. De szerintem változott a bőröm, ahogy növök fel, egyre inkább száraz. A jó hidratálókrémet meg nem találtam még meg.
Ha bármi tipp, jó tanács van valakinél, légyszíves ossza meg velem:)
(a bioderma termékeket nézegettem utoljára, nagyon jóknak tűntek, de egész drágák, ha van róluk vélemény, az is jöhet)
[link] Nekik van youtube csatornájuk is:
https://www.youtube.com/channel/UCzAPI8wsPwWoIcaxz4NrBQQ
De ajánlom Tindigo csatornájár és oldalát is.
Továbbá: https://www.youtube.com/channel/UCquwshFeyaDOXjeih9-D_2A
Egy normál arcápolási rutin így néz ki:
Reggel: vízbázisú lemosó, vagy sima víz(ez a bőrödtől függ), szérum (de csak ha akarsz,ez a bőrtípusodtól függ), hidtatáló+ fényvédő.
Este: olajos lemosó+vizes lemosó, szérum, ha kell, hidratáló, és ennyi.
A termékek pedig a bőrtípusodtól, anyagi helyzetedtől, és bevásárlási lehetőségeidtől függenek, szeretsz drogériába járni, vagy nem baj ha rendelni kell, ez esetben van még postaköltség is.
Az értelmes, részletes válaszokat köszönöm!
Valahogy a legkézenfekvőbb, a kozmetikus megkérdezése nem jutott eszembe. Az oldal ajánlások is hasznosak lesznek, tuti ránézek!
A fullos amerikai csajszik értelmezését meg lehet meghagyom másnak:D
haaaaaaat nem minden kozmetikus dolgozik tudatos dolgokkal, es rettento sok helyrol hallottam, hogy tonkretettek a boruket://
facebookon van a skincare junkie, vagy a tudatos borapolok klubja csoport, ha oda belepsz ki tudod posztolni a borod allapotat, es segiteni fognak neked abban, hogy pontosan miket vegyel a bortipusodnak megfeleloen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!