Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek zuhanykabin van otthon,...

Akinek zuhanykabin van otthon, az hogy mos hajat?

Figyelt kérdés

(Leginkább hosszú hajúak válasza érdekelne :D )

Mindig is kádunk volt otthon, kád fölé hajolva mostam a hajam világ életemben.

Egy rövid ideig laktam olyan lakásban ahol csak zuhany volt, eléggé utáltam hogy nem tudok “csak” hajat mosni, csurom víz is leszek közben akármit csinálok, le kell vetkőzni hozzá, stb. Meg eleve nem is kényelmes. Nagyon macerás volt az egész.

Szeretnénk majd költözni, és gondolkozunk hogy milyen lenne az ideális fürdőszoba… zuhanyzáshoz jobban szeretnénk a zuhanykabint, de a hajmosás miatt nem szeretném hogy (csak) az legyen….

Vagy meg lehet szokni? Hogy lehet benne normálisan megoldani? Van ennek valami trükkje?

tegnap 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember a zuhany alatt mos hajat, és csurog végig rajta a víz.

Én utálom, a kád fölött mosom külön menetben.

A megoldás az lehet, hogy olyan kád, ami köré hasonló üvegfal van szerelve, mint a zuhanyzókabin, ezt félre lehet húzni, akkor olyan, mint egy normál kád, ha behúzod, akkor meg zuhanykabin.

tegnap 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Valami ilyenre gondolok, hirtelen ezt a képet találtam, igy magyjából látod, milyen, többféle tipusa van:

[link]

tegnap 15:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ha kád fölött mosom is csurom víz leszek. Fürdés közben mosom, nem érek rá külön programot csinálni a hajmosásból.
tegnap 16:12
 4/11 Metionin ***** válasza:
Nekünk most van kádunk de életem nagy részében zuhany alatt mostam a hajam. De én fürdéssel egybekötve szoktam, kád fölé hajolva csak egy nagy kóc lesz az egész.
tegnap 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
hasonlóan, mint kád fölé hajolva. csak a zuhanytálca fölé hajoltam, meg persze ésszel irányítottam a vízsugarat.
tegnap 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint kád felett, fölé hajolsz és csak a hajadra engeded a vizet, nem magadra. 🙂 Ha nem szimpi így, akkor meg zuhanyzás közben moss hajat.
tegnap 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is mindig kád fölé hajolva csináltam, exemnél viszont csak zuhanytálca volt. Afelé is felé lehet hajolni, mondjuk én inkább a mosdókagylóban mostam a hajam (az a hosszú kádtöltő csapja volt, aláfért a fejem).
tegnap 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
A zuhanytàlca fölé hajolok, nekem tök természetes, semmi extra nincs benne, ugyanolyan, mint amikor a kád fölé hajolsz
tegnap 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekünk szerencsére van zuhanykabinunk és külön kád is. Vagy behajolok a kádba, vagy zuhanyzással egyidőben mosok hajat. Igen, be lehet hajolni a zuhanytálca fölé is, de nekem az sosem volt olyan sikeres. :D Elvben ugyanaz, mint a kádnál, de mindig sokkal több víz landol rajtam, mintha kád fölött mostam volna hajat.

De amúgy a tökéletes megoldás ha nincs hely külön zuhanyzóra és kádra, akkor a kád + függöny vagy pedig egy paraván. Szerintem összességében ez egy jó megoldás, nem csak a hajmosás miatt (:D), hanem jó, ha a kádról, de a rendes zuhanyzásról sem kell lemondanod, hanem hangulattól függően megteheted bármelyiket.

tegnap 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Soha nem volt kádunk, csak hajmosásnál behajolok és ennyi
tegnap 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!