Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kimosható fekete hajszínezővel...

Kimosható fekete hajszínezővel milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Szeretném átmenetileg feketére színezni a barna hajamat. Van valakinek tapasztalata ezzel? Esetleg valamilyen bevált, viszonylag természetes összetevőkkel rendelkező termék, amely nem roncsolja a hajat és könnyen kijön utána?

Viszonylag hosszú hajam van és sajnos a vége töredezik. Szerintetek megoldható átmenetileg anélkül, hogy jelentősen károsulna?

jan. 9. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyom nélkül csak azok fognak eltűnni a hajadból, amíg tényleg csak egy mosásig tartanak. A néhány hetet, 10-20 mosást ígérők (pl. a Loreal Casting) csak kopnak, de nem lesz utána olyan a hajad, mint volt.
jan. 9. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ezt használom, innen a pingvin patikából szoktam rendelni. Szerintem nem károsít és elég jók az összetevői.

[link]

Sötétbarna hamvas színű hajam van, hosszú, dús, némi ősz hajszálam is főleg a halánték tájékán.

Mivel a barna színezők mind vörös tónusúak voltak, igy a feketét választottam.

2 tasakkal szoktam rátenni egyszerre, 40 percig rajta hagyom, de még sosem lett teljesen fekete, inkább egy viszonylag sötétbarna, de nagyon hamvas színt ad, pont olyat amit én kerestem. Az ősz hajszálalkat is elég jól beszínezi, de azokat sem tök feketére, Kb 2 hónap alatt maradéktalanul kikopik.

jan. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!