Fel nem használt hajfestéket el tudnám adni valahol?
Figyelt kérdés
Akár jelképes összegért. Többet is kaptam karácsonyra abból a színből, amit régen használtam, de váltottam azóta. Nyilván nem lejárt dolgokról beszélünk, még sokáig jók, csak nekem nem kellenek. Van ötletetek?tegnap 20:02
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a fodrászodat. Vagy ahol az ajándékozó vette, becserélik-e neked más színre.
Ezt az ajándékozóval is meg tudod beszélni, ha megvannak a számlái. De ha megmondja, hol vette, lehet, hogy nélküle is becserélik.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom drogériás vagy fodrászkellékesről festékről van szó, de ha drogériás, akkor vannak ilyen DM-Rossmann drogériás adok-veszek csoportok facebookon.
De amúgy sima adok-veszek csoportba is megpróbálnám, meg Vinteden is.
4/5 A kérdező kommentje:
Sötétbarna (400), sima Loreal
Köszi a tippeket :)
tegnap 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!