Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használt-e már valaki ilyen...

Használt-e már valaki ilyen hajfestéket?

Figyelt kérdés

Vettem egy Palette Deluxe hajfestéket platina szőkében. És meglepődtem, mert van hozzá, a hajfesték mellé, egy tasak ultra plus hajszín fokozó.

Ilyet még nem használtam sosem. Nem azzal van gondom, hogy kell használni, nyilván csak annyi, hogy hozzákeverem a festékhez és színelőhívóhoz.

Csak attól tartok, nehogy allergiás reakciót váltson ki. Mert mint írtam ilyet még nem használtam.

Mi lenne, ha kihagynám, vagyis ezt a port nem keverném hozzá? Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e ezzel kapcsolatban tapasztalatok?

máj. 26. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Az szőkítőpor, ami benne van. Kell hozzá, attól lesz platina. Anélkül nem biztos, hogy kiszívja a hajad.
máj. 26. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, de a többi hajfestékben nem találtam ilyet, bármilyet vettem is, mondjuk az igaz, hogy kicsit sárgás maradt mindig a színe.

Attól tartok, hogy nehogy allergiás legyek rá.

máj. 26. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Csinálj allergia tesztet vele
máj. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!