Szerintetek szép ez a tetoválás? (folyt. Lent)
2010. aug. 20. 18:03
1/15 anonim válasza:
nem befolyásolja
de ez egy gagyi nyaktörött tündér, válasszál valami szebbet és nőisebbet amit nem csak húsz éves korodig hordható.
2/15 anonim válasza:
nekem nem tetszik, olyan..tömör..semmi finom nőies vonal nincs benne.. olyan mint egy nagy paca..a fogyás hizás nem befolyásolja..
3/15 anonim válasza:
Hát most még elmegy, de mi lesz, ha 70 évesen betipegsz vele az SZTK-ba?
4/15 anonim válasza:
nekem tetszik :) bár azért nagyon gondold meg, nem biztos, hogy 30 év után is szeretnéd ezt viselni. vannak már 5éves tetkók, 5 év után eltűnnek, nem tudom, hogyan, csak hallottam.
15/L
5/15 anonim válasza:
na ez az amit a legjobban utálok. kit a tökömet érdekli hogy mi lesz 70 évesen ? engem se mérdekel mi van a 70 éves mariskanénin. meg senkit. nem azzal kell foglalkozni hogy mások mit mondanak ! meg amúgyis jóhogy nem már úgy fogom leélni az életem hogy jaj ezt meg ezt ne csináljam már, mert hogy fog majd kinézni ha szottyadt öregasszony leszek... istenkém.
6/15 anonim válasza:
Nem rossz, de vannak sokkal szebbek. Én valami jobban kidolgozottat választanék. [link]
7/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, direkt azért mert egyszerű, de szerintem jobb lenne valahogy más alakba, hogy rögtön fel lehessen ismerni, mert nekem eltartott pár mp-ig, de mondjuk én általában lassan ismerem fel a dolgokat, de akkor is sokkal szebb lenne szerintem... (Amúgy meg úgy lenne a legszebb ha nem lenne, nem szeretem a tetkókat, de ha neked tetszik... :) )
8/15 A kérdező kommentje:
direkt szeretnék ilyen egyszerűt... :)
2010. aug. 20. 23:04
9/15 A kérdező kommentje:
mégis szerintetek mi szép egy csaj lapockájára? Mert a csillag/pillangó/virág már olyan... snassz. Ez meg sztem olyan aranyos, ami miatt nem szégyenkeznék 30 év múlva, nem úgy mint egy ribancrendszám v. egy playboy nyúl miatt.. de érdekel a véleményetek,képpel ha lehet :)
2010. aug. 20. 23:07
10/15 anonim válasza:
ez ronda. olyat tetováltass már ami jelent neked valamit basszus, ne azért, h legyen már neked is tetkód..
az öt éves tetkós lánynak meg csak annyit, hogy ilyen tetoválás NINCS, nem kopik ki csak halványul. (de nem úgy, h nem fog látszani) az tényleg.. sokkal jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!