Nemrég kezdtem el az Inerta ( 20 mg) szedését,( 1x1) kinek mik voltak vele a tapasztalatai, illetve mennyi idő múlva kezdett el látszódni a javulás? Olyan előfordulhat, hogy egyáltalán nem használ?
Régen 17 évesen ( most 23 vagyok) küzdöttem serdülőkori aknéval hasonló gyógyszer rendbe tette amit fél évig szedtem. Véleményem szerint a maszkviselés miatt nem tudott eléggé levegőzni a bőröm,ezért visszajöhetett,ugyanis kizárólag a maszk takarta területeken jött elő ( nyak,áll,állcsont,áll alatt) . A doki szerint nemvolt elég a félév,és van akinek több kura kell, de furcsa pont most jött vissza mikor maszkot kell viselni.
Illetve elgondolkoztam,hogy mivan ha valami szervi gondom van vagy egyéb hormonzavarom. Annak mik a tünetei? ( menstruációm rendszeres,anyagcserem az változatos, nem mindennapos) A válaszokat és segítséget, előre is köszönöm!
Tudom hogy ezzel a gyógyszerrel pl szolizni nem lehet, de szaunázni szabadna?
Vagy inkább kérjem ki az orvos véleményét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!