Veet Easy Wax gyantaszettem van, de nem használ annyira. Mit tegyek? Tapasztalatok?
Hát erről a fajtáról én még nem sok jót hallottam, gyenge és vacak de tapasztalatom nincs vele. Xepiles jobb, ahhoz ráadásul bármelyik olcsó patron jó, nem kell speckó. Nekem az azulénes bejött, de van, akinek nem válik be.
A hónaljadat nem tudom, hogy gyantázod magadnak, de igazából ahhoz, hogy rendesen meg tudd feszíteni a bőrt, kéne egy harmadik kéz, szóval szerintem már itt bukta (nálam legalábbis biztos). Fél centi szőrt már bőven ki lehet szedni általában, de ezt magadnak kell kitapasztalni. Viszont ha 3-4 nap múlva rendesen kezd visszanőni, akkor nem tövestől szedted ki - ezt könnyű ellenőrizni, a lehúzó textilen látod. De lehet csak épp az előzőleg kiszedettek kezdenek visszanőni. Ha csak eltéped a szálakat, akkor neked is kevés a két kéz, nem feszíted ki eléggé a bőrt, nem jó a gyanta, stb.
Sajnos ennél több jó tanácsom nincs, nekem az epilátor vált be hónaljnál, kisebb szálakat is kiszed és elég hozzá két kéz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!