Önbarnítós, Dove testápolót rá merjem kenni az arcomra is? Nem lesz foltos? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 09:14
1/5 anonim válasza:
A testápoló csak testre való.
Nekünk a suliban először 1 mondatot véstek a fejünkbe: Minden arckrém jó a testre, de egy testápoló se jó az arcra...
Minden önbarnítós krém foltos és televan minden szutyokkal. Károsabb mint a szolárium.
2/5 anonim válasza:
Testápolót nem szabad arcra kenni, nem csak foltos lehetsz tőle hanem kiütéses, gyulladt pattanásos is akár.
3/5 anonim válasza:
Én már kevertem hozzá a hidratáló krémemhez önbarnítót, persze csak kis mennyiségben, nem lettem foltos tőle és a bőröm sem látta kárát, persze csokibarna sem lettem egy nap alatt. Hozzátenném, hogy első pár alkalommal az önbarnítót is keverem sima testápolóval, hogy még véletlenül se legyek foltos sehol.
4/5 anonim válasza:
egyszer vettem dove -os barnítót hát nagyon sárga lettem tőle ráadásul lefekvés előtt kentem magam be a barátom is velem aludt és úgy aludtunk el,hogy fogta a cicim és neki is sárga lett a tenyere xd
5/5 anonim válasza:
Én ezt az önbarnítót használom, szeretem és egy picit szoktam az arcomra is kenni, ad neki egy kis plusz színt. Ha egyenletesen viszed fel és nem vizes a bőröd, előtte leradíroztad nem lesz foltos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!