Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztalatok erről a Dove...

Tapasztalatok erről a Dove Summer Glow testápolóról?

Figyelt kérdés

[link]

Angol nyelvű oldalakon a hozzászólásokban mindenki dícsérte, hoogy nem foltos, nem sárgít...ti mit gondoltok?

2012. márc. 6. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon hamar kopott + megfogta a ruhámat, fürdés után a törölközőmet. Viszont tényleg egyenletesen lehet elkenni és szép színt ad.
2012. márc. 6. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál :) Az nem lényeg, hogy befogja a ruhát, csak szép színt adjon és ne legyen foltos. Vagyis igen lényeg, hogy ne fogja be, de ez más barnító testápolóknál is megvan.

És az illata milyen?

2012. márc. 6. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem tetszik, de nem gáz.
2012. márc. 6. 15:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. márc. 6. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az illata. Egyenletes barna lett tőle a bőröm, viszont kesztyűt kellett húznom, mert a tenyerem sárga lett tőle + ha borotváltam a lábam, akkor jól meg is halványodott, de egyszer bekentem és utána újból barna lett :-) Ez a tapasztalatom, remélem segítettem
2012. márc. 6. 22:29
 6/8 Kincső Szabó ***** válasza:
100%
Nekem ez vált be csak. Egyenletes és szép barna lett a bőröm tőle. Jól meg kell mosni a kezed miután bekented magad és picit várj az öltözködéssel amíg beissza a bőr, nekem soha nem fogta meg sem a ruhámat sem a törölközőt :)
2012. márc. 7. 08:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Már megvettem és kétszer használtam is és nagyon jó! Nekem nem kellett nagyon lemosni a tenyerem, nem sárga. Nekem sem fogta be sem a ruhát, sem a törölközőt és elképesztő, hogy már egy használat után is mennyit barnított rajtam! Nekem másnap kicsit égett szagom volt, de a második használat után már az sem. Nekem talán egy icipicit sárgás, de én ezt betudom annak, hogy nagyon hulla fehér a bőröm...mások mondjuk azt mondják, hogy nem sárga, lehet csak nekem ilyen furcsa, mert még soha nem voltam ilyen barna :)
2012. márc. 9. 15:36
 8/8 Kincső Szabó ***** válasza:
100%
Hát van a light meg a dark, én a light-ot használom mert elég világos a bőröm és nem lett sárgás, nyáron meg mehet a dark is :) Örülök, hogy bevált neked is.
2012. márc. 12. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!