Fenébe a drága vacakokkal már! Tapasztalatok gyógyszertárban kevert testápolóról, fürdetőről és társairól?
Heti 1x olyan fürdetővel fürdök mint a picibabák,fehér dobozos,gyógyszertári.Az ekcémám gyorsabban elmúlik.
Kézkrém is gyógyszertári,200Ft körül volt egy nagy tégely,de a nivea nyomába se ér.
Sampont,arcápolót még nem próbáltam,de csak mert sampont évek óta shaumát használok,nem akarok kisérletezni,arcomra meg néha kenek vmi noname krémet.
Háziorvos nékül vettem a gyógyszertári dolgokat,ezek nem vénykötelesek,és kedvezményt se kapsz,csak a kisbabáknak jár.
Gyógyszertáriból én is csak a kézkrémet próbáltam, de az nagyon jó. Ha ilyen a többi is, akkor szuper!:)
Nem is tudtam, hogy tusfürdőt is lehet kevertetni. Lehet, hogy én is fogok venni.
Én arclemosót használok gyógyszertárit általában, és sokkal tisztább a bőröm tőle, mint a boltokban kapható dolgokból. Elég volt egyszer Garnierrel vagy éppen Niveaval lemosnom az arcom, másnapra már elő is jött 2-3 kisebb pattanás. Ami egyedül bevált a bolti cuccokból, az a Sunfleur arcradír, nagyrészt természetes anyagokat tartalmaz.
Jó ez a gyógyszertári, és 200-300 ft egy tégely krém.
Az arckréme nagyon jó, bár most a barátom használja, mert ilyenkor már zsírosabb az arcom, de abból is van többféle. A bőrbetegségem miatt csak gyógyszertári testápolót használok, és azért sokat segített (ezt receptre adják), de jó tudni, hogy vannak arclemosóik és más kencéik is, mert jó árban van, és talán nincs benne annyi vegyszer.
De ami tényleg jó azok a szappanok, a yamunának van bőrradíros változata is.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 10:07
Privát e-mail a válasz írójának
200-300 ft? az arclemosó vagy az arckrém? és ,hogy kéred?mármint elmondod milyen bőrtipusra lesz és ennyi? mer én úgyhalottam ,hogy ez 2000 ft-os kategória :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!