Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantazas otthon. De mivel?...

Gyantazas otthon. De mivel? X- Epil gyantazogep, vagy Veet gyantazogep? Mik a tapasztalatok? Melyik jobb? Melyik tavolitja el hatekonyabban a szort?

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Az X-epilt nagyon dicsérik, a Veet-ről pedig szinte csak rosszat olvastam. Most készülök én is venni egyébként. Engem meggyőztek az X-epillel.
2014. márc. 16. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Alveola, mert olcsóbb, professzionális, és mert mindenféle 100ml-es patron jó bele.

Az x-epilből amit láttam csak saját patronnal működik, ami a szőrt sem szedi ki és drága is. A Veet meg a legrosszabb márka szőrtelenítés terén.

2014. márc. 16. 12:23
 3/4 A kérdező kommentje:

En azt hallottam,hogy az X- Epil markanak ket fajta gyantazogepe van. Az egyik a Happy Roll,a masik meg az Evolution. A Happy Rollnak csak 50 ml-es ampatronja,es csak az X-Epil markas jo bele,viszont az Evolution 100 ml-es,es jo bele mindenfele patron.

Ez igaz?

2014. márc. 16. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A Happy Roll-ba bármilyen 100 Ft-osban kapható patront bele lehet tenni!
2014. márc. 17. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!