Vegyi hajfesték eltávolítása C-vitamin porral vörösre festett hajon? Tapasztalatok? (Bővebben lent)
nekem is sötétszőke az eredeti hajszínem, 2 évig volt folyamatosan szőkítve kicsit világosabbra, majd barnára és vörösre festve. Én is c-vitaminos porral világosítottam+ citromlével. A nagyját kiszedte, bár utána eléggé undi színe lett :D de legalább nem volt sötét.
szóval ha nem is teljesen fogja kiszedni, de a nagyja sztem kijön. Utána meg átfestheted egy eredeti hajszíneddel megegyező színnel.
Ja és többször használd a C-vitaminos pakolást :)
2-es
én 4-5 c-vitamin tablettát, 3 evőkanál citromlevet és kb 5 evőkanál vizet kevertem össze ilyen fújós palackba.
#3-as: a fodrász ilyen esetben leszívatja a hajszínt aztán befesti a kívánt színre. Mivel ez a leggyorsabb módszer normál szín elérésére. És ezzel tönkre is megy a haj. Ennyit erről.
A c-vitamin ehhez képest semmit nem árt a hajnak. Igaz sokkal lassabb módszer és teljesen nem szedi ki a festéket sem. De egész jól koptatja, aztán lehet festeni más színre.
Én 2500 mg c-vitaminport szoktam keverni a samponomba, ezt 1 óráig hagyom a hajamon, majd lemosom. Ezt én 2 héten keresztül minden nap megtettem. A sötétvörös hajamból így világos fakó rózsaszín lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!