Elkezdtem okosszepseg tanacsai alapjan a skincaret, lehet hogy a Cerave lett a baj nekem?
Vettem egy cerave hisratalo tisztitot, egy kozeperos hidratalokremet, es La Rose Posay fenyvedott.
A borom texturaja szebb, azonban rengeteg akne jott ki rajtam, ilyen 5-7 egyszerre, ezelott meg ilyen nem volt.
Okozhtatta a Cerave ezt? Elotte amugy sima bepanthennel hidrataltam, es nem volt ilyen , de ez moat katasztrofa.
Mellekesen hozzateszem, hogy pk t egyszerre alltam le a tejfeherjevel, es az egy bizonyoa ido utan mindig csapkod, de ennek lassan mulnia kene, honap elejen alltam vele le( es kezdtem a skincaret)
Nem a cerave lenne az első, amire gondolok, hogy gondot okoz.
Pontosan melyik cerave lemosót használod?
Mi a hidratáló neve?
Melyik lrp fényvédő?
lemosod rendesen a tisztítót?
sima lemosás önmagában amúgy nem elegnedő este, hogy a fényvédőt leszedje, dupla (olajos) tisztítás kell, lehet ez is gond, hogy nem hozza le rendesen, a hidratáló azért nem olyan erősen tisztít.
de lehet, hogy az lrp fényvédő a hibás.
Én is ugyanezt akartam írni, mint a #2. lemosós dolgok általában nem okoznak problémát, hiszen csak egy percig van a bőrödön, kivéve, ha nem mosod le rendesen (vagy úgy általában nem hatékony a tisztításod).
így én is a fényvédőre gyanakszom, melyik pontosan?
a hidratáló sincs kizárva, hibába gyönyörűek az összetevői, bárkinek bármire lehet egyéni érzékenysége.
Olajos lemosozok elotte, mert a vizallo szempillaspiralomat is le kell mosni, arra meg csak az olaj jo.
Cerave Hydrating Cleansert hasznalok, igyekszem vizzel rendesen leszedni
Cerave Lait Hydrant hidratalot
LRP Athelios XL-t
Egyebkent a hidratalo helyett visszaalltam a bepanthenre, mar egy nap utan sokkal jobb. En a hidratalora gyanakszom ezek utan.
Tisztitot, fenyvedot ugyanugy hasznaltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!