Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos, egyenetlen arcbőr...

Pattanásos, egyenetlen arcbőr 30(L) évesen, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Mindig volt problémám az arcbőrömmel, egyszerűen nem tudom mi a megoldás. Próbáltam micellás lemosót, arclemosót pl balea med mindig csak rosszabb lett tőle a bőröm, szappan egy fokkal jobb de ez sem az igazi és tudom nem jó a bőrnek, niacinamidra allergiás vagyok csak belobbant tőle mindig a bőröm…egyszerűen nem tudom mit tegyek, hogy végre valahára sima legyen a bőröm…valaki akinek sikerült problémás bőrből szépet varázsolni és szinten is tudja tartani, mi vált be? minimális rutin + lehetőleg ami nem egy vagyon. kérlek, segítsetek tapasztalatokkal…nagyon hálás lennék, köszönöm!

febr. 1. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Nekem a tretinoin és dennis gross led maszk segített
febr. 1. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Olyan kajákat eszel folyamatosan, amelyek nem jók neked, nem tiszták. Változtass a kajáláson és sokat fog javulni vagy meggyógyul teljesen.
febr. 1. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Cukrot abszolút nem eszek már….

sem péksütit…kenyeret is egyre ritkábban….változatos az étrendem…ritkán becsúszik 1–1 nem tisztább étel de nem eszek ilyeneket folyamatosan…

febr. 1. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
37%

Nem csak a cukor. Finomított olaj, pálmaolaj, kókuszolaj, napraforgómag olaj? Ezek gyulladáskeltők és míg vannak, akiknek nem okoz gondot vagy kevesebbet, de akik érzékenyebbek, nekik ezek az olajok fő problémaforrás.

Nem csak magamon, hanem ismerőseimen is látom. Hiába nyomják orrba-szájba, hogy a kókuszolaj mennyire egészséges, nagyon nem az, hanem éppen ellenkezőleg.

És nem csak ezek a szempontok, de nincs időm annyi, hogy mindent kifejtsek. Plusz, ha nem érdekel, csak kenegetni akarod, akkor tedd azt.

Sokkal több zajlik a szervezetben mikro szinten. Nem annyi, hogy nem eszem cukrot és akkor milyen egészségesen táplálkozom. Az a minimum.

febr. 2. 05:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!