Hogy szokjak le erről a mániámról?
Figyelt kérdés
Furcsa mániám van: tudom, hogy hülyeség de,ha egy kis szőrt meglátok a hónaljamon, mindig kézzel tépkedem ki és addig tépkedem 2 ujjal míg k nem jön. Van borotvám, de ilyenkor még olyan kicsi a szőr, hogy nem is húzná le, és nem is érdemes. Le szeretnék szokni róla, mert az ujjamon már teljesen bekeményedett a bőr és nagyon zavar. Valami tippetek van, hogy hogy szokjam le?2010. aug. 11. 16:15
1/7 anonim válasza:
Szemöldökcsipesz? Vagy gondolj az ujjadra, hogy az meg csúnya lesz :D
2/7 anonim válasza:
Én szemöldökcsipesszel szoktam :D azzal praktikusabb :D
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt megpróbálom akkor.
2010. aug. 11. 16:46
5/7 A kérdező kommentje:
A kezem fáj, de a kitépést már nem is érzem.
2010. aug. 11. 17:31
6/7 anonim válasza:
ha nem fáj a tépkedés, epilátor...
7/7 anonim válasza:
minden az agybna dől el.. DÖNTSD el magadban hogy nemfogod tépkedni tovább.. és hidd el bevállik..ez agykontrooll:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!