Hogyan szokjak le az arcnyomkodásról? Nem voltak pattanásaim, csak pár mitesszer, azokat nyomkodom műkörömmel, romlik a bőröm állapota. Azelőtt nagyon tiszta volt, most néha kijön 1-2 pattanás, plusz a piros folt, ahol nyomkodtam.
Nagyon ronda. De azt sem bírom elviselni, hogy ott azok a mitesszerek és nem nyomom ki...mintha függő lennék, pont olyan ez is, sajnos.
Ha bent maradnak nem baj? Vagy igen? Hogy jobb? Ha kinyomom őket, vagy ha nem? Kérlek adjatok tanácsot...
Sajnos én is függő voltam és bizony csúnya is lett az arcom és néhány helyen heges. Tanultam is belőlle, buta voltam, de néha azért előfordul, hogy egy.két miteszert kinyomok.
Én azt szoktam, hogy ha csak tehetem, nem nézem meg közelről az rcomat a tükörben, mert tudom, hogy akkor úgyse tudnám megállni, ha látok vmit, hogy ne nypmjam ki, a másik az, hogy havonta, 2 havonta eljárok nagykezelésre kozmetikushoz és így szépen, tiszta az arcom karban van tartva és gyakran megyek gyümölcssavas kúrára is.
Vannak ilyen miteszer eltávolítókrémek,maszkok.pl a Garnier 3 in 1 maszk,lemosó és bőrradír,nekem nagyon bejött.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!