Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az orromon és az orrom mellet...

Az orromon és az orrom mellet sok a mitesszer és a pattanás. Mivel tüntethetném el?

Figyelt kérdés
Valamilyen házi praktika lenne jó amit könnyen el lehet készíteni és nektek is bevált :)
2011. júl. 25. 14:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Én olyat szoktam, hogy étkezési zselatint feloldok pici tejben, de csak annyira, hogy kenhető lehessen. Berakom a mikróba pár másodpercre (max 5re) hogy kicsit meglangyosodjon, aztán rákenem az orromra.. Mikor kezd kihűlni, de még nem szárad meg, akkor lehúzom. Utána pedig pórus összehúzó tonikkal lekenem az arcom. Szinte az összes mitesszer eltűnt ;)
2011. júl. 25. 15:34
 2/20 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2011. júl. 25. 16:53
 3/20 anonim ***** válasza:
És azt a lapzselatint kell beledobni vagy port?
2011. júl. 25. 17:19
 4/20 anonim ***** válasza:
Beleöntöm a port egy kis edénykébe, és kb másfél kanál tejet locsolok rá :)
2011. júl. 25. 17:25
 5/20 anonim ***** válasza:
2011. júl. 25. 17:25
 6/20 anonim ***** válasza:
ez jo ötlet
2011. júl. 25. 17:36
 7/20 anonim ***** válasza:
nektek ez a zselatinos cucc bevált?
2011. júl. 25. 17:45
 8/20 anonim ***** válasza:
ez jól hangzik a zselatinos :)
2011. júl. 25. 17:49
 9/20 anonim ***** válasza:
80%

Én is megcsináltam a zselatinost..

A végeredmény..Hm..

Először kicsit vastag lett,vagy félóráig vártam,nemtudtma lehúzni,sehogyse,csak lemosni. Másodjára már vékonyabban kentem, akkor sem tudtam lehúzni..

2011. júl. 25. 18:42
 10/20 anonim ***** válasza:
Én is meg csináltam a zselatinost, én letudtam húzni és utána az orrom nagyon puha lett. De úgy drasztikusabb változás nincs, gondolom az első használat után nem is nagyon lehet rá számítani : ) Többször kifogom próbálni, akkor majd kiderül..
2011. júl. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!