Az orromon és az orrom mellet sok a mitesszer és a pattanás. Mivel tüntethetném el?
Figyelt kérdés
Valamilyen házi praktika lenne jó amit könnyen el lehet készíteni és nektek is bevált :)2011. júl. 25. 14:57
11/20 anonim válasza:
Na megcsináltam egy evőkanál zselatin,másfél evőkanál tej. Mikróztam kicsit felkentem. Majd elmesélem :D
13/20 anonim válasza:
asszem ezt én is kipróbálom :)
14/20 anonim válasza:
próbálkozz a gyógyszerészednél. Az enyém csodákat tud a kencéivel. Minden mitesszerem eltűnt. :)
15/20 anonim válasza:
Örülök, ha másoknak is bevált a taktikám a zselatinnal :D
16/20 anonim válasza:
nem kötekedésképp,de vannak arcmaszkok,amiket ugyanígy le lehet húzni és még bajlódni sem kell az összeállítással.pl kb 800ft az avonnál.
A másik meg,hogy a leghatásosabb akkoris az,ha kinyomod,mert ezek a maszkok csak a felszinét tüntetik el,a méllyebb szennyeződést nem:S
17/20 A kérdező kommentje:
nekem nem vált be a zselatinos :D lehet én csináltam valamit rosszul de ugyan olyan maradt :D
2011. júl. 26. 13:04
18/20 anonim válasza:
amúgy hányszor kellene megismételni, h szemmel látható legyen az eredmény ?
19/20 anonim válasza:
Én írtam a zselatinost: én heti kétszer használom, szinte az összes mitesszer eltűnt, mert én előtte nem nyomkodtam, amúgy elfelejtettem írni, hogy kiszoktam gőzölni az arcom.
A tág pórusok és a fekete pöttyök olyan 2hónap alatt eltűntek. :) Pedig nekem rengeteg volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!