Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tönkre fog menni a hajam?

Tönkre fog menni a hajam?

Figyelt kérdés

2naponta mosom befonom reggel kifonom kivasalom.

nagyon törik.

minden nap vasalom

másfél hete festettem be vörösesre. de az már ki is jött.

alapból barna hajam van most vettem kallos hajfestéket kékesfeketét.(60ml) és 6% os oxi krémet

mit tegyek hogy ne törjön tőle?

és hogy egészséges legyen?

köszönöm a válaszokat előre is

2010. aug. 11. 11:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tönkrement a hajad, ha nagyon törik. Ha nem akarod, hogy törjön: akkor hagyj fel a vasalással, és még hajszárítót se használj; ne festesd be, amíg nem lesz újra egészséges; és használd a megfelelő sampont, balzsamot, hajpakolást (nekem a gyógynövényes készítmények jönnek be, nem a híres márkák)! Ha nem akarod elaludni, akkor elég lehet, ha egy laza copfba kötöd a fejtetőn a hajad, és reggel dús lehet. Ezenkívül menj el egy jó fodrászhoz, és vágass olyan frizurát, ami nem igényel ennyi KÁROS "karbantartást"!

Sok sikert!

2010. aug. 16. 10:28
 12/12 Doruss ***** válasza:

Hogyha mindenképpen félsz tőle, hogy elalszod, akko inkább fogd be vagy kontyold fel éjszakára. Mindenképpen próbáld meg kevesebbet vasalni, mert az nagyon tönkreteszi egy idő után, akármit kensz rá, főleg, ha mellette még fested is.

Tudom, ez nem ilyen egyszerű, de ha ennyire nem jó a hajadnak, akkor abbakéne hagynod a festést. A vasalást is mindenképpen, vagy próbáld kevesebbet vasalni.

2010. aug. 16. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!